Рецепт Печінковий паштет з яловичої печінки фото

Печінковий паштет з яловичої печінки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Яловичина, Печінка, Яловича печінка
Рецепти без шкоди
На швидку руку
Паштети

Серед безлічі продуктів для перекусу варто звернути увагу на печінковий паштет. Ніжна текстура і незабутній смак приємно здивують навіть справжніх гурманів. Спробуйте!

Для того, щоб приготувати ніжний і смачний паштет з яловичої печінки, почніть з малого нарізування всіх складових. Овочі обсмажте на салі до готовності. До них додайте печінку, обсмажуйте до готовності останньої. Отримані інгредієнти перейдіть через м'ясорубку пару раз. Печінкову пасту змішайте з м'яким вершковим маслом і подавайте з овочами до столу. Вдалого приготування!

  • Печінка яловича - 1 кілограм
  • Морква - 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Вершкове масло - 300 грам
  • Сало свиняче - 300 грам
  • Перець, сіль - За смаком
печінковий паштет з яловичої печінки - фото крок 1
Печінка помийте, обсушити, видаліть плівку і різноманітні жили. Наріжте невеликими шматочками.
печінковий паштет з яловичої печінки - фото крок 2
Сало наріжте невеликими тонкими квадратиками і обсмажуйте на середньому вогні, поки воно не почне пускати жир.
печінковий паштет з яловичої печінки - фото крок 3
Лук наріжте півкільцями і додайте до сала.
печінковий паштет з яловичої печінки - фото крок 4
Морквину наріжте тонкими напівкружечками і додайте до сала з цибулею.
печінковий паштет з яловичої печінки - фото крок 5
Лук з морквою і салом обсмажуйте до готовності овочів.
печінковий паштет з яловичої печінки - фото крок 6
До овочів і салу додайте печінку, посоліть і поперчіть її.
печінковий паштет з яловичої печінки - фото крок 7
Обсмажуйте все до тих пір, поки печінка перестане виділяти кров. Не перестарайтеся! Печінка повинна залишатися м'якою.
печінковий паштет з яловичої печінки - фото крок 8
Термічно оброблену, остигнула печінку перейдіть через м'ясорубку два рази.
печінковий паштет з яловичої печінки - фото крок 9
Змішайте отриману масу з м'яким вершковим маслом і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти