Печінковий паштет з яловичої печінки
(покроковий рецепт з фото)
Серед безлічі продуктів для перекусу варто звернути увагу на печінковий паштет. Ніжна текстура і незабутній смак приємно здивують навіть справжніх гурманів. Спробуйте!
Для того, щоб приготувати ніжний і смачний паштет з яловичої печінки, почніть з малого нарізування всіх складових. Овочі обсмажте на салі до готовності. До них додайте печінку, обсмажуйте до готовності останньої. Отримані інгредієнти перейдіть через м'ясорубку пару раз. Печінкову пасту змішайте з м'яким вершковим маслом і подавайте з овочами до столу. Вдалого приготування!
- Печінка яловича - 1 кілограм
- Морква - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Вершкове масло - 300 грам
- Сало свиняче - 300 грам
- Перець, сіль - За смаком
Печінка помийте, обсушити, видаліть плівку і різноманітні жили. Наріжте невеликими шматочками.
Сало наріжте невеликими тонкими квадратиками і обсмажуйте на середньому вогні, поки воно не почне пускати жир.
Лук наріжте півкільцями і додайте до сала.
Морквину наріжте тонкими напівкружечками і додайте до сала з цибулею.
Лук з морквою і салом обсмажуйте до готовності овочів.
До овочів і салу додайте печінку, посоліть і поперчіть її.
Обсмажуйте все до тих пір, поки печінка перестане виділяти кров. Не перестарайтеся! Печінка повинна залишатися м'якою.
Термічно оброблену, остигнула печінку перейдіть через м'ясорубку два рази.
Змішайте отриману масу з м'яким вершковим маслом і подавайте до столу. Смачного!