Печінкові котлети з капустою
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами простим рецептом печінкових котлет з капустою. Смачне і соковите виходить додаток до будь-якого гарніру! Квашена капуста надає свою пікантність, роблячи котлети більш яскравими і соковитими!
Для вас - рецепт приготування печінкових котлет з капустою. Смачне і неймовірно соковите виходить страва, адже тут ніжна текстура печінкового фаршу поєднується з яскравим смаком кислої капусти! Досить незвично виходить, але якщо ви любите все нове, і раді експериментувати на кухні - спробуйте цей експеримент!
- Печінка яловича - 500 грам
- Рис відварний - 75 грам
- Капуста квашена - 3 Ст. Ложки (можна використовувати також солону або мариновану капусту)
- Яйце - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Спеції - За смаком
1. Змішаємо перекручену на м'ясорубці або в комбайні печінку, додамо рис і капусту. Перемішаємо, одбавім яйце, подрібнені цибулю з часником і спеції. Перемішаємо ще раз.
2. Тепер на рослинній олії обсмажити котлети, з двох сторін кожну.
3. От і все! Викладаємо красиво на листя салату і подаємо до столу!