Рецепт Печінкові котлети з капустою фото

Печінкові котлети з капустою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Капуста , Яловичина , Печінка
Дієтичне харчування
На обід
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Ділюся з вами простим рецептом печінкових котлет з капустою. Смачне і соковите виходить додаток до будь-якого гарніру! Квашена капуста надає свою пікантність, роблячи котлети більш яскравими і соковитими!

Опис приготування:

Для вас - рецепт приготування печінкових котлет з капустою. Смачне і неймовірно соковите виходить страва, адже тут ніжна текстура печінкового фаршу поєднується з яскравим смаком кислої капусти! Досить незвично виходить, але якщо ви любите все нове, і раді експериментувати на кухні - спробуйте цей експеримент!

  • Печінка яловича - 500 грам
  • Рис відварний - 75 грам
  • Капуста квашена - 3 Ст. Ложки (можна використовувати також солону або мариновану капусту)
  • Яйце - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Спеції - За смаком
печінкові котлети з капустою - фото крок 1
1. Змішаємо перекручену на м'ясорубці або в комбайні печінку, додамо рис і капусту. Перемішаємо, одбавім яйце, подрібнені цибулю з часником і спеції. Перемішаємо ще раз.
печінкові котлети з капустою - фото крок 2
2. Тепер на рослинній олії обсмажити котлети, з двох сторін кожну.
печінкові котлети з капустою - фото крок 3
3. От і все! Викладаємо красиво на листя салату і подаємо до столу!

Схожі рецепти