Печінка з цибулею і сметаною
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную на замітку дивно простий рецепт печінки з цибулею і сметаною, яка буквально тане в роті. Подавати блюдо можна з гарніром або овочами на обід і вечерю.
Візьміть на замітку цей рецепт приготування печінки з цибулею і сметаною. Дивно ніжна і соковита всередині, з апетитною скоринкою і ніжним соусом - така печінку заслуговує на увагу.
- Печінка яловича - 500 грам
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Крем - 200 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Яловичу печінку вимити, обсушити і нарізати шматочками. При бажанні рецепт приготування печінки з цибулею і сметаною може бути використаний і для курячої або свинячої печінки.
2. Борошно просіяти в глибоку миску і з'єднати з сіллю і перцем. Ретельно перемішати і при бажанні додати трохи спецій.
3. Печінка обваляти в борошні з усіх боків.
4. На сковороду налити трохи олії і викласти туди печінку.
5. Обсмажену печінку зняти зі сковороди і відкласти на час в сторону.
6. Тим часом очистити і нарізати середніми кільцями цибулю. Обваляти його в борошні зі спеціями з усіх боків.
7. Викласти на сковороду і обсмажити до золотистої скоринки.
8. Печінка і цибулю скласти в сотейник і додати сметану. Влити на дно трохи води і відправити на вогонь.
9. На повільному вогні гасити печінку з цибулею близько 15 хвилин до повної готовності. Коли печінка з цибулею і сметаною в домашніх умовах готова її можна подавати до столу, присипавши свіжою зеленню.