Рецепт Печінка з цибулею і сметаною фото

Печінка з цибулею і сметаною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Свинина, Яловичина, Печінка, Цибуля, Яловича печінка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Пропоную на замітку дивно простий рецепт печінки з цибулею і сметаною, яка буквально тане в роті. Подавати блюдо можна з гарніром або овочами на обід і вечерю.

Візьміть на замітку цей рецепт приготування печінки з цибулею і сметаною. Дивно ніжна і соковита всередині, з апетитною скоринкою і ніжним соусом - така печінку заслуговує на увагу.

  • Печінка яловича - 500 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Крем - 200 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
печінка з цибулею і сметаною - фото крок 1
1. Яловичу печінку вимити, обсушити і нарізати шматочками. При бажанні рецепт приготування печінки з цибулею і сметаною може бути використаний і для курячої або свинячої печінки.
печінка з цибулею і сметаною - фото крок 2
2. Борошно просіяти в глибоку миску і з'єднати з сіллю і перцем. Ретельно перемішати і при бажанні додати трохи спецій.
печінка з цибулею і сметаною - фото крок 3
3. Печінка обваляти в борошні з усіх боків.
печінка з цибулею і сметаною - фото крок 4
4. На сковороду налити трохи олії і викласти туди печінку.
печінка з цибулею і сметаною - фото крок 5
5. Обсмажену печінку зняти зі сковороди і відкласти на час в сторону.
печінка з цибулею і сметаною - фото крок 6
6. Тим часом очистити і нарізати середніми кільцями цибулю. Обваляти його в борошні зі спеціями з усіх боків.
печінка з цибулею і сметаною - фото крок 7
7. Викласти на сковороду і обсмажити до золотистої скоринки.
печінка з цибулею і сметаною - фото крок 8
8. Печінка і цибулю скласти в сотейник і додати сметану. Влити на дно трохи води і відправити на вогонь.
печінка з цибулею і сметаною - фото крок 9
9. На повільному вогні гасити печінку з цибулею близько 15 хвилин до повної готовності. Коли печінка з цибулею і сметаною в домашніх умовах готова її можна подавати до столу, присипавши свіжою зеленню.

Схожі рецепти