Печінка яловича зі сметаною

Печінка яловича зі сметаною
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Рецепт страви, як приготувати печінку яловичу зі сметаною, перевірений часом, а тепер і мною. Печінка виходить ніжною і соковитою, з приємним вершковим присмаком і без характерного запаху.

опис приготування:

Використовуйте свіжу печінку, а не морожену. Ви можете її НЕ вимочувати, а вимити, розрізати шматочками і обсмажити зі сметаною. Раджу видалити всі жили. Крім того, що страва дуже смачна, воно ще й корисне, адже печінка містить вітаміни групи В. До столу печінку подають трохи остигнула.

  • печінка яловича— 450 грам
  • лимон— 1 штука
  • сіль, перець— За смаком
  • Вершкове масло— 1-2 Ст. ложок
  • Цибуля— 1 штука
  • крем— 0,5 Ст. ложки
  • гірчичний— 1 Чайна ложка
1 Вимийте гарненько печінку і видаліть всі жили, наріжте її невеликими шматочками і викладіть в миску.

2 влийте воду, щоб вона покрила печінку, і вичавити сік одного лимона, залиште на 1 час.

3 Очистіть цибулю і наріжте його невеликими кубиками. Печінка гарненько промийте і витріть серветками.

4 Сковороду розігрійте з вершковим маслом і викладіть цибулю, обсмажте його до золотистого кольору і викладіть печінку.

5 Обсмажуйте вміст сковороди 10-15 хвилин, потім приправити сіллю і poperčite, додайте сметану і гірчицю, тушкуйте пару хвилин.

6 Подавайте печінку до столу гарячою з утворилася підливою. Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Яловича печінка відварна

Яловича печінка відварна

Цей рецепт поповнить список простих і корисних рецептів, які можуть використовуватися як при просто правильному, так і при низькокалорійному харчуванні. Готову печінку можна використовувати як інгредієнт. опис приготування: Печінка ми звикли їсти в основному смажену або тушковану. Але цей реце...

читати далі
Яловича печінка з цибулею

Яловича печінка з цибулею

Яловича печінка - продукт дуже корисний і поживний. рецепт, як приготувати яловичу печінку з цибулею, дуже простий у виконанні, але все ж є свої тонкощі і особливості її приготування. опис приготування: Багато перед приготуванням вимочують печінку в молоці, тоді у неї немає специфічного запаху...

читати далі
Яловича печінка, тушкована з цибулею

Яловича печінка, тушкована з цибулею

Мій чоловік любить страви з печінки. У мене завжди в запасі є кілька рецептів. Хочу поділитися одним з нових - як приготувати яловичу печінку, тушковану з луком. Буде смачно і корисно. опис приготування: Я знаю багатьох людей, які не люблять печінку. Але моя сім'я - виняток. Напевно, для інших...

читати далі
Яловича печінка в духовці

Яловича печінка в духовці

Ні для кого не секрет, що страви з печінки дуже корисні. яловича печінка, приготована за цим рецептом, виходить ніжною, соковитою і ароматною. Навіть якщо ви не любите печінку, ця вам сподобається. опис приготування: Мені подобаються страви з печінки, просто обсмажити з цибулею - нудно і прост...

читати далі
Яловича печінка в молоці (в мультиварці)

Яловича печінка в молоці (в мультиварці)

Доброго дня, Любі друзі! Сьогодні хочу розповісти, як приготувати яловичу печінку в молоці в мультиварці. Печінка виходить дуже ніжною і соковитою. Приступаємо до приготування! опис приготування: Яловича печінка в молоці в мультиварці стане вашому фаворитом, адже готувати її просто, а завдяки ...

читати далі