Печінка куряча, смажена зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)
Любіть смачні і прості страви? Тоді цей рецепт спеціально для вас. Сьогодні я розповім, як приготувати печінку курячу, смажену зі сметаною. Блюдо воістину виходить дуже соковитим і смачним.
Тепер і ви знаєте, як приготувати ніжну курячу печінку з вершковим смаком сметани в домашніх умовах. Як гарнір до такої страви можна приготувати тушкована картопля, але я найбільше люблю подавати відварні макарони. Печінка виходить шалено ніжною і ароматною.
- Куряча печінка - 400 грам
- Крем - 300-400 грам
- Ріпчаста цибуля - 4-5 штук
- Яйця - 1 штука
- Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 1/4 склянки
- Сіль - За смаком
Очищаємо цибулю та нарізаємо його півкільцями.
На розпеченій сковороді підігріваємо невелику кількість рослинної олії і обсмажуємо цибулю до золотистого.
Курячу печінку промиваємо під водою і замочуємо в яйці і борошні.
Викладаємо цибулю з сковороди і починаємо обсмажувати на ній печінку до золотої скоринки з обох сторін.
Накриваємо печінку цибулею щільним шаром.
Змащуємо все сметаною і солимо за смаком. Тушкуємо на протязі декількох хвилин під кришкою.
Блюдо готово, смачного!