Печінка з часником
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную простий рецепт приготування печінки. Блюдо виходить ароматним, ніжним і дуже смачним. Подавати найкраще з рисом і легким салатом.
Печінка спочатку обсмажуємо на сильному вогні, а потім, готуємо на мінімальному вогні під кришкою. При такому способі приготування печінку вийде м'якою і соковитою. Кількість часнику і пряних трав корегуйте на свій смак.
- Печінка - 400 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Олія соняшникова - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний перець - 1 щіпка
- Пряні трави - 1 щіпка
- Шпинат - 1 пучок
![печінка з часником - фото крок 1](https://kuhari.com.ua/img/pechen_s_chesnokom-563823.webp)
Підготуємо необхідні інгредієнти.
![печінка з часником - фото крок 2](https://kuhari.com.ua/img/pechen_s_chesnokom-563824.webp)
Печінка нарізаємо шматками і викладаємо в сковороду з розігрітим соняшниковою олією. Обсмажуємо 3-5 хвилин.
![печінка з часником - фото крок 3](https://kuhari.com.ua/img/pechen_s_chesnokom-563825.webp)
Нарізаємо цибулю та моркву. Додаємо до печінки.
![печінка з часником - фото крок 4](https://kuhari.com.ua/img/pechen_s_chesnokom-563826.webp)
Готуємо печінку з овочами на малому вогні, через 15 хвилин додаємо пряні трави, сіль і перець.
![печінка з часником - фото крок 5](https://kuhari.com.ua/img/pechen_s_chesnokom-563827.webp)
За пару хвилин до готовності додаємо часник.
![печінка з часником - фото крок 6](https://kuhari.com.ua/img/pechen_s_chesnokom-563829.webp)
Прибираємо сковороду з вогню і додаємо шпинат. Ми залишаємо на хвилину під кришкою.
![печінка з часником - фото крок 7](https://kuhari.com.ua/img/pechen_s_chesnokom-563830.webp)
Печінка з часником готова. Смачного!