Рецепт Печінка з часником фото

Печінка з часником
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Яловичина, Часник, Яловича печінка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Пропоную простий рецепт приготування печінки. Блюдо виходить ароматним, ніжним і дуже смачним. Подавати найкраще з рисом і легким салатом.

Печінка спочатку обсмажуємо на сильному вогні, а потім, готуємо на мінімальному вогні під кришкою. При такому способі приготування печінку вийде м'якою і соковитою. Кількість часнику і пряних трав корегуйте на свій смак.

  • Печінка - 400 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Олія соняшникова - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Чорний перець - 1 щіпка
  • Пряні трави - 1 щіпка
  • Шпинат - 1 пучок
печінка з часником - фото крок 1
Підготуємо необхідні інгредієнти.
печінка з часником - фото крок 2
Печінка нарізаємо шматками і викладаємо в сковороду з розігрітим соняшниковою олією. Обсмажуємо 3-5 хвилин.
печінка з часником - фото крок 3
Нарізаємо цибулю та моркву. Додаємо до печінки.
печінка з часником - фото крок 4
Готуємо печінку з овочами на малому вогні, через 15 хвилин додаємо пряні трави, сіль і перець.
печінка з часником - фото крок 5
За пару хвилин до готовності додаємо часник.
печінка з часником - фото крок 6
Прибираємо сковороду з вогню і додаємо шпинат. Ми залишаємо на хвилину під кришкою.
печінка з часником - фото крок 7
Печінка з часником готова. Смачного!

Схожі рецепти