Печінка з часником
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную простий рецепт приготування печінки. Блюдо виходить ароматним, ніжним і дуже смачним. Подавати найкраще з рисом і легким салатом.
Печінка спочатку обсмажуємо на сильному вогні, а потім, готуємо на мінімальному вогні під кришкою. При такому способі приготування печінку вийде м'якою і соковитою. Кількість часнику і пряних трав корегуйте на свій смак.
- Печінка - 400 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Олія соняшникова - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний перець - 1 щіпка
- Пряні трави - 1 щіпка
- Шпинат - 1 пучок
Підготуємо необхідні інгредієнти.
Печінка нарізаємо шматками і викладаємо в сковороду з розігрітим соняшниковою олією. Обсмажуємо 3-5 хвилин.
Нарізаємо цибулю та моркву. Додаємо до печінки.
Готуємо печінку з овочами на малому вогні, через 15 хвилин додаємо пряні трави, сіль і перець.
За пару хвилин до готовності додаємо часник.
Прибираємо сковороду з вогню і додаємо шпинат. Ми залишаємо на хвилину під кришкою.
Печінка з часником готова. Смачного!