Печінка відбивна
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім вам, як приготувати печінку відбивну легко і просто! Якщо ви думаєте, що відбивні готують тільки з м'яса, то це не так, з печінки теж виходять м'які і соковиті відбивні.
Такі відбивні виходять м'якими, соковитими і що важливо - не гуязикай. Вони відмінно підійдуть до будь-якого гарніру, будь то овочі, макарони або крупа. Подавайте печінку з салатом зі свіжих овочів і рубаною зеленню. Смачного!
- Яловича печінка - 450 грам
- Кефір 1% - 250 грам
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 150 грам
- Суміш перців - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Сушений часник - 10 грам
Печінка наріжте на шматочки, залийте кефіром і приберіть в холодильник на 2 годину.
Печінка вийміть з кефіру, умочіть паперовим рушником, посипте спеціями. Приберіть в холодильник ще на 30 хвилин.
Потім накрийте печінку харчовою плівкою і відбийте.
Обваляйте кожен шматочок у борошні, потім у збитому яйці. Обсмажте з 2 сторін на олії до золотистого кольору на середньому вогні. Смачного!