Рецепт Печінка відбивна фото

Печінка відбивна
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Печінка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Відбивні

Сьогодні я розповім вам, як приготувати печінку відбивну легко і просто! Якщо ви думаєте, що відбивні готують тільки з м'яса, то це не так, з печінки теж виходять м'які і соковиті відбивні.

Такі відбивні виходять м'якими, соковитими і що важливо - не гуязикай. Вони відмінно підійдуть до будь-якого гарніру, будь то овочі, макарони або крупа. Подавайте печінку з салатом зі свіжих овочів і рубаною зеленню. Смачного!

  • Яловича печінка - 450 грам
  • Кефір 1% - 250 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Борошно - 150 грам
  • Суміш перців - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів
  • Сушений часник - 10 грам
печінка відбивна - фото крок 1
Печінка наріжте на шматочки, залийте кефіром і приберіть в холодильник на 2 годину.
печінка відбивна - фото крок 2
Печінка вийміть з кефіру, умочіть паперовим рушником, посипте спеціями. Приберіть в холодильник ще на 30 хвилин.
печінка відбивна - фото крок 3
Потім накрийте печінку харчовою плівкою і відбийте.
печінка відбивна - фото крок 4
Обваляйте кожен шматочок у борошні, потім у збитому яйці. Обсмажте з 2 сторін на олії до золотистого кольору на середньому вогні. Смачного!

Схожі рецепти