Печінка відбивна з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Відбивні з печінки - нову цікаву страву. Насправді, все просто і всім давно знайоме, а результат як завжди відмінний. Знайомтеся з рецептом, - він обов'язково стане вам у пригоді.
Для приготування печінки за цим рецептом підходить будь-яка печінку, навіть куряча. Тільки в цьому випадку відбивні вийдуть меншого розміру.
- Печінка свиняча - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Борошно пшеничне - 5 Ст. Ложок
- Вода - 75 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
1. Печінку можна попередньо вимочити в молоці близько години. Розріжте як на відбивні і злегка відбийте.
2. Борошно змішайте з сіллю і перцем, обваляйте печінку в борошні.
3. Обсмажте печінку в сковороді з розігрітим маслом по 5 хвилин з кожного боку.
4. Лук наріжте півкільцями.
5. Приберіть печінку зі сковороди, додайте цибулю і обсмажте хвилин 5.
6. Перекладіть печінку в сковороду, додайте воду і тушкуйте все разом хвилин 15. Смачного!