Рецепт Печінка відбивна з цибулею фото

Печінка відбивна з цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Печінка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Відбивні з печінки - нову цікаву страву. Насправді, все просто і всім давно знайоме, а результат як завжди відмінний. Знайомтеся з рецептом, - він обов'язково стане вам у пригоді.

Опис приготування:

Для приготування печінки за цим рецептом підходить будь-яка печінку, навіть куряча. Тільки в цьому випадку відбивні вийдуть меншого розміру.

  • Печінка свиняча - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Борошно пшеничне - 5 Ст. Ложок
  • Вода - 75 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
печінка відбивна з цибулею - фото крок 1
1. Печінку можна попередньо вимочити в молоці близько години. Розріжте як на відбивні і злегка відбийте.
печінка відбивна з цибулею - фото крок 2
2. Борошно змішайте з сіллю і перцем, обваляйте печінку в борошні.
печінка відбивна з цибулею - фото крок 3
3. Обсмажте печінку в сковороді з розігрітим маслом по 5 хвилин з кожного боку.
печінка відбивна з цибулею - фото крок 4
4. Лук наріжте півкільцями.
печінка відбивна з цибулею - фото крок 5
5. Приберіть печінку зі сковороди, додайте цибулю і обсмажте хвилин 5.
печінка відбивна з цибулею - фото крок 6
6. Перекладіть печінку в сковороду, додайте воду і тушкуйте все разом хвилин 15. Смачного!

Схожі рецепти