Рецепт Печені кабачки в духовці фото

Печені кабачки в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Кабачок
Низькокалорійні
На обід , На вечерю , На полуденок
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 50 хв.

Печені кабачки в духовці - це відмінна овочева закуска. Її можна подавати як холодної, так і в гарячому вигляді. Якщо ви є вегетаріанцем, то таке блюдо стане справжньою знахідкою! пробуйте!

Опис приготування:

Якщо вам цікаво, як приготувати печені кабачки в духовці, то просто прочитайте цей рецепт. У ньому докладно описано, як зробити ці овочі в духовці незвичайними і ароматними. Ви можете подавати їх в якості закуски або ж гарнір до м'яса або риби.

  • Кабачок - 3 штуки
  • Соус песто - 1 Ст. Ложка
  • Сир твердий (тертий) - 1 Ст. Ложка
  • Сухарі паніровочні - 1 Ст. Ложка
печені кабачки в духовці - фото крок 1
Кабачки гарненько вимийте, ображати їх по обидва боки. Очищати від шкірки не треба. Розріжте кожен овоч на дві частини. Вибирайте молоді кабачки, вони ніжні і смачні. Також ви можете використовувати цукіні.
печені кабачки в духовці - фото крок 2
Візьміть невелику мисочку і помістіть в неї панірувальні сухарі, натертий на тертці твердий сир і соус"песто" . Його можна купити в магазині, а можна приготувати самостійно, подрібнивши листя базиліка, часник і змішавши з оливковою олією. Ретельно перемішайте всі інгредієнти.
печені кабачки в духовці - фото крок 3
Суміш повинна вийти не розсипчастою. Якщо вона занадто суха, то додайте більше соусу песто. За бажанням ви можете присолити суміш.
печені кабачки в духовці - фото крок 4
Викладіть суміш ложкою на половинки кабачків. Гарненько розрівняйте по всій поверхні. Можете посипати улюбленими спеціями або травами.
печені кабачки в духовці - фото крок 5
Змастіть деко рослинними маслом без запаху. Викладіть на нього кабачки і поставте в духовку. Її слід розігріти до ста вісімдесяти градусів. Випікайте блюдо до повної готовності 30 хвилин.

Схожі рецепти