Рецепт Печені груші фото

Печені груші
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Груша
Низькокалорійні
На полуденок , Для дітей
Десерти
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 30 хв.

Коли хочеться солоденького, але зовсім не хочеться порушувати принципи правильного харчування і закидати цукерками і печивом, згадайте про рецепт, як приготувати печені груші. Мене завжди виручає!

Опис приготування:

Такий десерт можна подавати як в"чистому" вигляді, так і з морозивом або натуральним йогуртом. Якщо у вас є маленькі діти, обов'язково приготуйте їм груші таким чином. Впевнена, потім їх за вуха не відтягнете від такого корисного десерту! За таким же принципом можна запікати і яблука.

  • Груші - 2 штуки
  • Обкладинка - 2 чайних ложки (мелена)
  • Кленовий сироп - 2 чайних ложки (можна замінити медом)
  • Волоський горіх - 3 Ст. Ложки
1
Перший справою, звичайно ж, розігрійте свою духовку до 175 градусів.
2
Груші гарненько промийте, обсушити і розрізати навпіл.
3
З кожної половинки акуратно дістаньте насіння. Це можна зробити як маленьким ножиком, так і чайною ложкою.
4
У центрі кожної половинки груші повинно вийти невелике заглиблення. Заповніть його подрібненими (але не до стану крихти) волоськими горіхами.
5
Також кожну половинку груші полийте кленовим сиропом або рідким медом.
6
Не забудемо і про корицю. Присипаючи все останньої на завершення.
7
Деко застеліть папером для випічки. Додайте на ньому акуратно половинки груш. Запікайте близько 20-25 хвилин.

Схожі рецепти