Печені чебуреки в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Печені чебуреки в духовці - це національне татарське блюдо. Вони дуже поширені в Криму, де такі чебуреки печуть практично на кожному розі. Спробуйте і ви такі ласощі!
Хочете дізнатися, як приготувати печені чебуреки в духовці? Тоді читайте цей рецепт! Все дуже просто, головне - набратися терпіння. Ваша праця обов'язково будуть винагороджені!
- Борошно - 4 склянки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 8 Ст. Ложок
- Вода - 1 Склянка
- Горілка - 1 Чайна ложка
- Фарш курячий - 250 грам
- Фарш яловичий - 250 грам
- Цибуля - 4 штуки
- Спеції, сіль - За смаком
Покладіть на сковорідку з рослинним маслом обсмажувати фарш з цибулею. Посоліть і поперчіть його. Тим часом з інших інгредієнтів замісіть щільне, але еластичне тісто.
Тісто розкачати як можна тонше, виріже коло, приклавши до нього тарілку. На край тісто покладіть обсмажену з цибулею фарш. Краї з'єднайте і добре притисніть, щоб чебурек НЕ розлазиться.
Придавите вільний край чебуреків виделкою, щоб вийшли своєрідні зубчики. Зверху змастіть залишками масла від смаження фаршу.
Покладіть чебуреки на сковороду або на деко, запікайте при 200 градусах близько п'ятнадцяти хвилин до готовності.