Рецепт Овочі печені в духовці фото

Овочі печені в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Якщо вам набридли звичні гарніри, то в цьому рецепті я розповім вам, як приготувати овочі печені в духовці. Такі овочі служать відмінним доповненням до будь-якого м'яса або птиці.

Опис приготування:

Такий гарнір благотворно позначиться на вашому організмі і зарядить вас корисними вітамінами і мікроелементами.

Овочі можете подавати з вершковим соусом і свіжою зеленню.

Таке блюдо особливо оцінять ті, хто стежить за своїми харчуванням і фігурою. Також ці овочі не загубляться і на святковому столі.

Смачного!

  • Cukini - 1 штука (наріжте кубиком)
  • Перець червоний болгарський - 1 штука (наріжте кубиком)
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Бальзамічний оцет - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 4 зубчики (пропустіть через прес)
  • Чебрець сушений - 1, 5 чайних ложки
  • Сіль і перець - - За смаком
1
Духовку розігрійте до 220 градусів. Деко змастіть маслом.
2
У мисці змішайте розділені суцвіття брокколі і інші порізані овочі, додайте олію, оцет, чебрець, сіль і перець.
3
Овочі викладіть в деко і запікайте 15 хвилин або до готовності.

Схожі рецепти