Овочі печені в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам набридли звичні гарніри, то в цьому рецепті я розповім вам, як приготувати овочі печені в духовці. Такі овочі служать відмінним доповненням до будь-якого м'яса або птиці.
Такий гарнір благотворно позначиться на вашому організмі і зарядить вас корисними вітамінами і мікроелементами.
Овочі можете подавати з вершковим соусом і свіжою зеленню.
Таке блюдо особливо оцінять ті, хто стежить за своїми харчуванням і фігурою. Також ці овочі не загубляться і на святковому столі.
Смачного!
- Cukini - 1 штука (наріжте кубиком)
- Перець червоний болгарський - 1 штука (наріжте кубиком)
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Бальзамічний оцет - 2 Ст. Ложки
- Часник - 4 зубчики (пропустіть через прес)
- Чебрець сушений - 1, 5 чайних ложки
- Сіль і перець - - За смаком
1
Духовку розігрійте до 220 градусів. Деко змастіть маслом.
2
У мисці змішайте розділені суцвіття брокколі і інші порізані овочі, додайте олію, оцет, чебрець, сіль і перець.
3
Овочі викладіть в деко і запікайте 15 хвилин або до готовності.