Пайк-королівський
(покроковий рецепт з фото)
Пайк-королівський - це ефектне і смачна страва до святкового столу. Приготувати його дуже просто. Ділюся рецептом!
Найкраще брати щуку цілком, непотрошеную, але якщо таку не знайдете, то це не привід відмовлятися від приготування цієї страви, просто доведеться зашити тушку риби.
- Щука - 1 кілограм
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 1 Склянка
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Кнопка - 100 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - 2 грами
- Свіжі овочі - 300 грам (для сервіровки)
Підготуйте інгредієнти.
Розламати батон на шматочки і замочіть його в молоці.
Перш за все очистіть рибу від луски. У щуки відріжте голову, видаліть зябра. Заведіть палець між шкірою і тушкою і акуратно зніміть її "панчохою", відокремте м'якоть від кісток. Якщо риба патрання, як в даному рецепті, то завдання спрощується, точно також відокремте м'якоть від шкіри.
Обсмажте на олії цибулю і моркву до м'якості.
Перекрутіть через м'ясорубку фарш з рибного філе, обсмажених овочів і батона, найкраще через дрібну решітку, бажано це зробити двічі. Вбийте яйце, приправити сіллю, поперчіть за смаком, розмішайте до однорідності.
Заповніть фаршем шкіру -"& Quot панчіх; , а якщо риба була патрання, інвестувати фарсі, зберігаючи форму риби і зашейте ниткою черевце. Викладіть тушку риби на деко, застелений папером для випічки. Зверху змастіть рослинною олією, злегка підсолити.
Випікайте при температурі 180 градусів 40-45 хвилин.
Із залишків фаршу приготуйте дуже смачні рибні котлети, обваляти їх в панірувальних сухарях і обсмажити на рослинному маслі.
Дайте спеченої рибі охолонути до кімнатної температури, сервірують для подачі свіжими овочами та зеленню. Не забудьте видалити нитку, якщо зашивали черевце.
Блюдо готово. Смачного!