Рецепт Пайк-королівський фото

Пайк-королівський
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Щука
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Страви цілком

Пайк-королівський - це ефектне і смачна страва до святкового столу. Приготувати його дуже просто. Ділюся рецептом!

Найкраще брати щуку цілком, непотрошеную, але якщо таку не знайдете, то це не привід відмовлятися від приготування цієї страви, просто доведеться зашити тушку риби.

  • Щука - 1 кілограм
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Молоко - 1 Склянка
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів
  • Кнопка - 100 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець - 2 грами
  • Свіжі овочі - 300 грам (для сервіровки)
пайк-королівський - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
пайк-королівський - фото крок 2
Розламати батон на шматочки і замочіть його в молоці.
пайк-королівський - фото крок 3
Перш за все очистіть рибу від луски. У щуки відріжте голову, видаліть зябра. Заведіть палець між шкірою і тушкою і акуратно зніміть її "панчохою", відокремте м'якоть від кісток. Якщо риба патрання, як в даному рецепті, то завдання спрощується, точно також відокремте м'якоть від шкіри.
пайк-королівський - фото крок 4
Обсмажте на олії цибулю і моркву до м'якості.
пайк-королівський - фото крок 5
Перекрутіть через м'ясорубку фарш з рибного філе, обсмажених овочів і батона, найкраще через дрібну решітку, бажано це зробити двічі. Вбийте яйце, приправити сіллю, поперчіть за смаком, розмішайте до однорідності.
пайк-королівський - фото крок 6
Заповніть фаршем шкіру -"& Quot панчіх; , а якщо риба була патрання, інвестувати фарсі, зберігаючи форму риби і зашейте ниткою черевце. Викладіть тушку риби на деко, застелений папером для випічки. Зверху змастіть рослинною олією, злегка підсолити.
пайк-королівський - фото крок 7
Випікайте при температурі 180 градусів 40-45 хвилин.
пайк-королівський - фото крок 8
Із залишків фаршу приготуйте дуже смачні рибні котлети, обваляти їх в панірувальних сухарях і обсмажити на рослинному маслі.
пайк-королівський - фото крок 9
Дайте спеченої рибі охолонути до кімнатної температури, сервірують для подачі свіжими овочами та зеленню. Не забудьте видалити нитку, якщо зашивали черевце.
пайк-королівський - фото крок 10
Блюдо готово. Смачного!

Схожі рецепти