Рецепт Пайк-королівський фото

Пайк-королівський
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Щука
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви цілком
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Пайк-королівський - це ефектне і смачна страва до святкового столу. Приготувати його дуже просто. Ділюся рецептом!

Опис приготування:

Найкраще брати щуку цілком, непотрошеную, але якщо таку не знайдете, то це не привід відмовлятися від приготування цієї страви, просто доведеться зашити тушку риби.

  • Щука - 1 кілограм
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Молоко - 1 Склянка
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів
  • Кнопка - 100 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець - 2 грами
  • Свіжі овочі - 300 грам (для сервіровки)
пайк-королівський - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
пайк-королівський - фото крок 2
Розламати батон на шматочки і замочіть його в молоці.
пайк-королівський - фото крок 3
Перш за все очистіть рибу від луски. У щуки відріжте голову, видаліть зябра. Заведіть палець між шкірою і тушкою і акуратно зніміть її"панчохою" , відокремте м'якоть від кісток. Якщо риба патрання, як в даному рецепті, то завдання спрощується, точно також відокремте м'якоть від шкіри.
пайк-королівський - фото крок 4
Обсмажте на олії цибулю і моркву до м'якості.
пайк-королівський - фото крок 5
Перекрутіть через м'ясорубку фарш з рибного філе, обсмажених овочів і батона, найкраще через дрібну решітку, бажано це зробити двічі. Вбийте яйце, приправити сіллю, поперчіть за смаком, розмішайте до однорідності.
пайк-королівський - фото крок 6
Заповніть фаршем шкіру - "& Quot панчіх; , а якщо риба була патрання, інвестувати фарсі, зберігаючи форму риби і зашейте ниткою черевце. Викладіть тушку риби на деко, застелений папером для випічки. Зверху змастіть рослинною олією, злегка підсолити.
пайк-королівський - фото крок 7
Випікайте при температурі 180 градусів 40-45 хвилин.
пайк-королівський - фото крок 8
Із залишків фаршу приготуйте дуже смачні рибні котлети, обваляти їх в панірувальних сухарях і обсмажити на рослинному маслі.
пайк-королівський - фото крок 9
Дайте спеченої рибі охолонути до кімнатної температури, сервірують для подачі свіжими овочами та зеленню. Не забудьте видалити нитку, якщо зашивали черевце.
пайк-королівський - фото крок 10
Блюдо готово. Смачного!

Схожі рецепти