Паста з овочами у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Така паста з овочами у вершковому соусі в домашніх умовах виходить соковитою і ситної. Я не втрималася і ще м'яса сюди додала, але і без оного рецепт нітрохи гірше не стане! Спробуйте, дуже смачно!
Такий простий рецепт пасти з овочами у вершковому соусі я якось побачила по телевізору. Правда, там була гостра паприка замість перцю і авокадо замість гарбуза, але і в моїй варіації вийшло дуже смачно! Так що рекомендую і вам приготувати!
- Індичка філе - 200 грам (можна не додавати)
- Макарони - 300 грам
- Гарбуз - 100 грам
- Вершки - 200 грам
- Перець червоний - 1 штука
- Спеції - За смаком
1. Ріжемо кубиками гарбуз, перець і індичку. Обсмажити на рослинному маслі, солимо за смаком. Паралельно ставимо варитися макарони.
2. Коли гарбуз вже розм'якшиться - можна вливати вершки і зменшити вогонь. Доводимо до кипіння, додамо спеції. Макарони відціджуємо, додаємо до соусу. Перемішаємо і ще раз доводимо до кипіння.
3. От і все! Смачного!