Рецепт Паштет з сиру фото

Паштет з сиру
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Молочні продукти , Сир
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На сніданок
Паштети
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 15 хв.

Паштет з сиру збуджує апетит. Готується він у блендері за лічені хвилини. Треба просто збити складові, намазати на хлібці і - вуаля! Легка і смачна закуска готова! Спробуйте!

Опис приготування:

Як приготувати паштет з сиру?

1. Петрушку і кріп промийте, просушіть на паперовому рушнику і подрібніть. Якщо зелені немає під рукою, то можете і не використовувати. Хоча з зеленню виходить набагато смачніше.

2. Горіхи подрібнити блендером.

3. До горіхів додайте почищений часник. Прокрутіть горіхи з часником.

4. У миску до часнику і горіхів додайте сіль, перець, сир, зелень. Ще раз збийте до утворення однорідної маси.

Паштет з творили готовий!

Якщо у вас немає бдендера, то доведеться все подрібнити ножем, а сир протерти через сито. Горіхи в такому випадку доведеться товкти в ступці.

Паштет з сиру перед подачею можна охолодити і подавати, намазав його на крекери або тости.

Прикрасьте такі бутербродики зеленню.

Смачного!

Зберігайте паштет з сиру в холодильнику не більше 3-4 днів.


  • Сир - 250 грам
  • Петрушка, кріп - За смаком
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Сіль, перець - За смаком
  • Грецькі горіхи - 80-100 грам
Як приготувати паштет з сиру?

1. Петрушку і кріп промийте, просушіть на паперовому рушнику і подрібніть. Якщо зелені немає під рукою, то можете і не використовувати. Хоча з зеленню виходить набагато смачніше.

2. Горіхи подрібнити блендером.

3. До горіхів додайте почищений часник. Прокрутіть горіхи з часником.

4. У миску до часнику і горіхів додайте сіль, перець, сир, зелень. Ще раз збийте до утворення однорідної маси.

Паштет з творили готовий!

Якщо у вас немає бдендера, то доведеться все подрібнити ножем, а сир протерти через сито. Горіхи в такому випадку доведеться товкти в ступці.

Паштет з сиру перед подачею можна охолодити і подавати, намазав його на крекери або тости.

Прикрасьте такі бутербродики зеленню.

Смачного!

Зберігайте паштет з сиру в холодильнику не більше 3-4 днів.

Схожі рецепти