Паштет з сиру
(покроковий рецепт з фото)
Паштет з сиру збуджує апетит. Готується він у блендері за лічені хвилини. Треба просто збити складові, намазати на хлібці і - вуаля! Легка і смачна закуска готова! Спробуйте!
Як приготувати паштет з сиру?
1. Петрушку і кріп промийте, просушіть на паперовому рушнику і подрібніть. Якщо зелені немає під рукою, то можете і не використовувати. Хоча з зеленню виходить набагато смачніше.
2. Горіхи подрібнити блендером.
3. До горіхів додайте почищений часник. Прокрутіть горіхи з часником.
4. У миску до часнику і горіхів додайте сіль, перець, сир, зелень. Ще раз збийте до утворення однорідної маси.
Паштет з творили готовий!
Якщо у вас немає бдендера, то доведеться все подрібнити ножем, а сир протерти через сито. Горіхи в такому випадку доведеться товкти в ступці.
Паштет з сиру перед подачею можна охолодити і подавати, намазав його на крекери або тости.
Прикрасьте такі бутербродики зеленню.
Смачного!
Зберігайте паштет з сиру в холодильнику не більше 3-4 днів.
- Сир - 250 грам
- Петрушка, кріп - За смаком
- Часник - 1-2 зубчиків
- Сіль, перець - За смаком
- Грецькі горіхи - 80-100 грам
1. Петрушку і кріп промийте, просушіть на паперовому рушнику і подрібніть. Якщо зелені немає під рукою, то можете і не використовувати. Хоча з зеленню виходить набагато смачніше.
2. Горіхи подрібнити блендером.
3. До горіхів додайте почищений часник. Прокрутіть горіхи з часником.
4. У миску до часнику і горіхів додайте сіль, перець, сир, зелень. Ще раз збийте до утворення однорідної маси.
Паштет з творили готовий!
Якщо у вас немає бдендера, то доведеться все подрібнити ножем, а сир протерти через сито. Горіхи в такому випадку доведеться товкти в ступці.
Паштет з сиру перед подачею можна охолодити і подавати, намазав його на крекери або тости.
Прикрасьте такі бутербродики зеленню.
Смачного!
Зберігайте паштет з сиру в холодильнику не більше 3-4 днів.