Пасха малинова
(покроковий рецепт з фото)
Смачна, ароматна і дуже ніжна паска малинова пропонується вашій увазі. Що може бути краще, ніж побалувати себе і близьких чимось новеньким на свято?
Приготувати паску малинову може навіть недосвідчений кулінар - в рецепті немає абсолютно нічого складного. Також ягоди можна комбінувати, додаючи нові відтінки смаку.
- Сир - 250 грам
- Малина - 100 грам
- Цукор - 50 грам
- Яйце - 1 штука
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 50 грам
1. Рецепт приготування паски малиновою слід почати з сиру. Його необхідно протерти через сито двічі, щоб позбутися від грудок. Якщо сир здається рідкуватим, то краще поставити його під прес на деякий час, щоб стекла зайва сироватка, а вже потім протерти.
2. Свіжі ягоди теж краще протерти через сито або збити блендером. Можна замінити малиновим варенням. Додати ягідну суміш в сир і як слід перемішати.
3. Спробувати сир (особливо якщо додається варення, в якому вже є солодкість), при необхідності додати цукор за смаком. Потім потроху додавати сметану, перемішуючи до однорідної консистенції.
4. В окреме ємності розтерти розм'якшене вершкове масло і додати до сиру. Потім вбити туди 1 яйце (можна використовувати тільки білок або тільки жовток). Ретельно перемішати до отримання однорідної маси.
5. Заздалегідь приготувати форму, яку застелити марлею. Отриману сирну масу викласти у форму, накрити краями марлі і поставити під прес мінімум на добу.
6. Коли паска малинова в домашніх умовах готова, акуратно дістати її з форму, прикрасити свіжими ягодами і можна подавати до столу.