Малинова заправка
(покроковий рецепт з фото)
Це рецепт незвичайної заправки для салату, про яку ви швидше за все ніколи не чули. Набір інгредієнтів може викликати підозру, але будьте впевнені - воно того варто!
Докладніше, як приготувати малинову заправку, я розповім нижче. Білий винний оцет можна замінити на яблучний. Малина підійде як свіжа, так і заморожена. Заправка виходить яскравою, зі складним насиченим смаком, який перетворить будь-який овочевий салат в вишукану страву!
- Малина - 70 грам
- Цибуля ріпчаста - 10-15 грам (подрібнений )
- Білий винний оцет - 60 мілілітрів
- Оливкова олія - 120 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Лук наріжте кубиками.
Подрібніть малину, білий винний оцет, оливкова олія і цибулю в блендері. Додайте сіль і перець за смаком.
Малинова заправка готова. Подавайте до салатів.
Смачного!