Малинова bublanina
(покроковий рецепт з фото)
Смачний, ароматний, в міру солодкий з незрівнянним малиновим ароматом пиріг. Зараз саме час приготувати такий пиріг! Як це зробити, я з задоволенням розповім.
Простий в приготуванні, з доступних продуктів ароматний пиріг. Ягоди можете взяти на Ваш смак. Сюди підійдуть чорна смородина, чорниця, а також абрикоси, сливи, персики і яблука. Взимку його можна приготувати з замороженими ягодами. В такому випадку розморожувати їх не потрібно, просто змішайте з ложкою крохмалю. Смачного!
- Борошно - 300 грам
- Маргарин - 80 грам
- Цукрова пудра - 150 грам
- Куряче яйце - 4 штуки
- Кефір - 200 мілілітрів
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Малина - 400 грам
- Смородина червона - 100 грам
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Збийте жовтки, цукор, розтоплений маргарин і кефір.
Змішайте борошно і розпушувач. Потім введіть в рідку суміш і добре перемішайте.
Збийте охолоджені білки до твердих піків.
Акуратно введіть білки в тісто і перемішайте до однорідного стану.
Змастіть рослинним маслом форму для запікання (розміром 24*16) і присипте борошном. Викладіть тісто, розрівняйте.
Малину і смородину переберіть.
Покладіть ягоди поверх тесту.
Випікайте в розігрітій до 170 градусів духовці протягом 45 хвилин.
Остудіть пиріг, розріжте і подавайте.
Смачного!