Рецепт Малинова bublanina фото

Малинова bublanina
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто, Ягоди, Малина, Бісквітне тісто
Дієтичне харчування
На полуденок, Для дітей, Літні, Десерт
Випічка, Солодке, Пироги

Смачний, ароматний, в міру солодкий з незрівнянним малиновим ароматом пиріг. Зараз саме час приготувати такий пиріг! Як це зробити, я з задоволенням розповім.

Простий в приготуванні, з доступних продуктів ароматний пиріг. Ягоди можете взяти на Ваш смак. Сюди підійдуть чорна смородина, чорниця, а також абрикоси, сливи, персики і яблука. Взимку його можна приготувати з замороженими ягодами. В такому випадку розморожувати їх не потрібно, просто змішайте з ложкою крохмалю. Смачного!

  • Борошно - 300 грам
  • Маргарин - 80 грам
  • Цукрова пудра - 150 грам
  • Куряче яйце - 4 штуки
  • Кефір - 200 мілілітрів
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Малина - 400 грам
  • Смородина червона - 100 грам
малинова bublanina - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
малинова bublanina - фото крок 2
Збийте жовтки, цукор, розтоплений маргарин і кефір.
малинова bublanina - фото крок 3
Змішайте борошно і розпушувач. Потім введіть в рідку суміш і добре перемішайте.
малинова bublanina - фото крок 4
Збийте охолоджені білки до твердих піків.
малинова bublanina - фото крок 5
Акуратно введіть білки в тісто і перемішайте до однорідного стану.
малинова bublanina - фото крок 6
Змастіть рослинним маслом форму для запікання (розміром 24*16) і присипте борошном. Викладіть тісто, розрівняйте.
малинова bublanina - фото крок 7
Малину і смородину переберіть.
малинова bublanina - фото крок 8
Покладіть ягоди поверх тесту.
малинова bublanina - фото крок 9
Випікайте в розігрітій до 170 градусів духовці протягом 45 хвилин.
малинова bublanina - фото крок 10
Остудіть пиріг, розріжте і подавайте.
малинова bublanina - фото крок 11
Смачного!

Схожі рецепти