Паренки з моркви в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Хочете дізнатися, що раніше їли замість цукерок? Тоді заходьте і угощайтесь.
Паренки почали робити ще в стародавній Русі, і діти тягали їх в кишенях замість цукерок. Раніше їх робили в російській печі, Зараз в домашніх умовах її замінює духовка. Паренки можна робити як солодкі, так і не солодкі. Роблять їх практично з будь-яких коренеплодів і посипають спеціями на свій смак. Смачного!
- Морква - 500 грам
- Масло рослинне - 30 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Очистіть моркву і відваріть до напівготовності. Остудіть.
Наріжте моркву на смужки.
Застеліть деко папером для випічки і покладіть моркву в один шар. Змастіть її малому і посипте спеціями.
Запікайте в гарячій духовці при температурі 200 градусів протягом 25 хвилин. Остудіть. Морква повинна стати щільною, але добре гнутися.
Смачного!