Рецепт Котлети з моркви в духовці фото

Котлети з моркви в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Морква
Пісні страви
На обід , На вечерю , На сніданок
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 30 хв.

Їжа повинна бути не тільки смачною, але і корисною. А значить, варто звернути увагу на простий рецепт котлет з моркви в духовці. Це не банальні овочеві котлети, а даний смакота.

Опис приготування:

Рецепт приготування котлет з моркви в духовці неймовірно простий. Він підійде і для дорослих, і для дітей.

1. Для початку необхідно вимити морква і відправити її в каструлю. Залити холодною водою і відварити до м'якості.

2. Готову моркву остудити і очистити від шкірки.

3. Надіслати зварену моркву в блендер або пропустити через м'ясорубку, щоб вийшло однорідне пюре без зайвих шматочків.

4. У глибокій мисці з'єднати подрібнену моркву з борошном. Маса повинна бути однорідною, без грудочок і не дуже рідка.

5. Далі можна посолити за смаком або додати цукор, якщо блюдо готується для дітей.

6. З отриманого фаршу сформувати котлетки. Кожну з них обваляти в двох сторін у борошні (можна в панірувальних сухарях, якщо вони є під рукою).

7. Щоб котлети з моркви в духовці в домашніх умовах не втратили свою форму, їх потрібно попередньо обсмажити на сковороді з невеликою кількістю масла.

8. Після обсмажування котлети викласти на деко і відправити в духовку. Випікаються вони близько 15 хвилин. Головне, щоб вони не стали занадто темні.

Подавати їх можна з соусом або сметаною.

  • Морква - 300 грам
  • Борошно - 150-200 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
Рецепт приготування котлет з моркви в духовці неймовірно простий. Він підійде і для дорослих, і для дітей.

1. Для початку необхідно вимити морква і відправити її в каструлю. Залити холодною водою і відварити до м'якості.

2. Готову моркву остудити і очистити від шкірки.

3. Надіслати зварену моркву в блендер або пропустити через м'ясорубку, щоб вийшло однорідне пюре без зайвих шматочків.

4. У глибокій мисці з'єднати подрібнену моркву з борошном. Маса повинна бути однорідною, без грудочок і не дуже рідка.

5. Далі можна посолити за смаком або додати цукор, якщо блюдо готується для дітей.

6. З отриманого фаршу сформувати котлетки. Кожну з них обваляти в двох сторін у борошні (можна в панірувальних сухарях, якщо вони є під рукою).

7. Щоб котлети з моркви в духовці в домашніх умовах не втратили свою форму, їх потрібно попередньо обсмажити на сковороді з невеликою кількістю масла.

8. Після обсмажування котлети викласти на деко і відправити в духовку. Випікаються вони близько 15 хвилин. Головне, щоб вони не стали занадто темні.

Подавати їх можна з соусом або сметаною.

Схожі рецепти