Рецепт Котлети з моркви фото

Котлети з моркви
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Морква
Пісні страви
На обід, На вечерю, Для дітей, Від 3 років
Гарячі страви, Котлети

Морквяні котлети - це не тільки смачне, але і корисне блюдо. А якщо ваші діти не дуже люблять їсти овочеві котлети, то ми допоможемо зробити відмінні котлети з сюрпризом всередині - діти будуть в захваті.

Отже, експерименти з котлетами тривають, і сьогодні у нас на черзі цікавий рецепт приготування котлет з моркви. Взагалі-то, тут все гранично просто, нам необхідно зробити фарш з моркви, а в серединку покласти шматочок плавленого сиру, але смак виходить настільки незвичайний, трохи солодкуватий і дуже ніжний, що навіть ті, хто не любить моркву, не зможуть відязикатися від цих котлет. Ну і, як я вже казала, такі котлетки - це відмінний спосіб нагодувати ваших дітей овочами, нехай і після термічної обробки, але все таки. Обов'язково спробуйте це морковное диво, повірте мені, ви залишитеся приємно здивовані, а ось спеціально для вас і докладний рецепт котлет з моркви з фото.

  • Морква - 0, 5 кілограма
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Крупа манна - 50 грам
  • Сир плавлений - 50 грам
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Сухарі паніровочні - За смаком
котлети з моркви - фото крок 1
Моркву чистимо від шкірки і відварюємо до повної готовності. Потім охолоджуємо і трьом на крупній тертці.
котлети з моркви - фото крок 2
Потім необхідно в каструльці закип'ятити вершки і залити ними манну крупу. Залишити на деякий час ля того, щоб крупа набухла.
котлети з моркви - фото крок 3
Тепер перекладаємо терту моркву і манну крупу в одну миску і гарненько перемішуємо. Додаємо яйце, сіль і спеції і ще раз перемішуємо до однорідного стану.
котлети з моркви - фото крок 4
Насипаємо в глибоку миску панірувальні сухарі, викладаємо на них 1-1, 5 ложки морквяного фаршу, а в середину фаршу невеликий шматочок плавленого сиру.
котлети з моркви - фото крок 5
Тепер загортаємо кінці фаршу так, щоб сир опинився всередині. Обсипаємо котлету з усіх боків сухарями.
котлети з моркви - фото крок 6
У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому котлети по кілька хвилин з кожного боку до утворення рум'яної скоринки.
котлети з моркви - фото крок 7
Надлишки жиру з котлет можна видалити за допомогою паперової серветки. Готові котлетки відмінно поєднуються з будь-яким гарніром. Смачного!

Схожі рецепти