Рецепт Котлети з буряка і моркви фото

Котлети з буряка і моркви
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк , Овочі , Морква
Вегетаріанське харчування
На обід , Корисний обід
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 хв.

Котлети з буряка і моркви - прекрасне дієтичне блюдо, яке, до того ж, містить багато вітамінів і мікроелементів, необхідних людині. Ділюся рецептом.

Опис приготування:

Люди, бажаючі схуднути і любителі здорового харчування обов'язково повинні звернути увагу на цей рецепт котлет з буряка і моркви. Ця страва не тільки низкокалорийно, але і, спасибі морква, допоможе стримати утворення жирів в організмі. Такі котлетки будуть також корисні годуючим матерям, оскільки сік моркви має здатність покращувати якість молока.

  • Буряк - 150 грам
  • Морква - 150 грам
  • Молоко - 50 мілілітрів
  • Крем - 25 грам (по бажанню)
  • Манна крупа - 15 грам
  • Вершкове масло - 5 грам
  • Зелень - За смаком (для прикраси)
  • Сіль - За смаком
котлети з буряка і моркви - фото крок 1
1. Моркву миємо, очищаємо і натираємо на крупній тертці або нарізаємо соломкою.
котлети з буряка і моркви - фото крок 2
2. На сковороді розігріваємо молоко і викладаємо в нього морква. Обсмажуємо.
котлети з буряка і моркви - фото крок 3
3. Потім додаємо манну крупу, ретельно перемішуємо. Смажимо на повільному вогні до загусання маси.
котлети з буряка і моркви - фото крок 4
4. Відварену буряк очищаємо від шкірки і натираємо на буряковій тертці.
котлети з буряка і моркви - фото крок 5
5. Далі відправляємо буряк в сковороду до морквяної масі, солимо і перемішуємо все.
котлети з буряка і моркви - фото крок 6
6. З отриманої маси формуємо котлетки. Деко змащуємо вершковим маслом і викладаємо на нього вийшли котлети. Ставимо деко в духовку і запікаємо котлети при температурі 200 градусів.
котлети з буряка і моркви - фото крок 7
7. Наші котлети готові! Подаємо до столу з зеленню, можна також полити сметаною. Смачного!

Схожі рецепти