Салат з моркви, буряка і редьки
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати соковитий овочевий салат з редьки, моркви і буряка. Свіжі овочі - важлива частина для збалансованого раціону, а такий салат обов'язково вам сподобається за смаком!
Докладніше, як приготувати салат з моркви, буряка і редьки, я розповім нижче. За бажанням можна використовувати варений буряк, а заправку можна зробити тільки на основі 1 лимона. Завдяки заправці у салату виходить насичений і цікавий смак.
- Буряк - 1 штука
- Редька - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Лимон - 1/2 штуки
- Апельсин - 1/2 штуки
- Оливкова олія - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Натріть на тертці корейської редьку, буряк і морква.
З апельсина і лимона вичавіть сік, потім додайте оливкову олію і перемішайте.
У великій мисці з'єднайте всі інгредієнти, заправте салат і посоліть за смаком. Залиште салат мінімум на 30 хвилин настоятися.
Салат з моркви, буряка і редьки готовий, смачного!