Салат з буряка і моркви
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати салат з буряка і моркви. Такий салатик благотворно впливає на здоров'я. Сирі овочі прекрасно очищають організм від токсинів. Смачно і багато вітамінів!
Приготування цієї страви займе зовсім мало часу. Головний секрет - вдале поєднання приправ. Зробити смачну заправку до такого салату - найголовніше. Смачного!
- Буряк - 5 штук
- Морква - 5 штук
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Цукор - 1 щіпка
- Приправа - 4 чайних ложки
- Часник - 3 зубчики
- Оцет столовий - 1 Ст. Ложка (за смаком)
Буряк промиваємо і очищаємо від шкірки. Вибираючи буряк в магазині, варто враховувати, що є кормові сорти цього овоча, і їх брати не варто. Буряк не повинна бути рожевого кольору, тільки темно-бордова.
Очищаємо моркву. Промиваємо її водою. Натираємо на тертці соломкою. Так само чинимо і з буряком.
Потім змішуємо наші овочі і видавлюємо туди часник. За смаком всипаємо сіль, цукор і спеції. Приправи можуть бути будь-якими. Ідеально підійде приправа по-корейськи.
Для 5 хвилин до подачі приправляем салат оцтом і олією. Все готово! швидко, корисно, смачно - три правила ідеального блюда дотримані!