Салат з моркви і буряка
(покроковий рецепт з фото)
Цей низькокалорійний салат дуже корисний, містить велику кількість вітамінів і корисних речовин. Салат відмінно поєднується з багатьма стравами і може бути відмінним і смачним доповненням до страв з м'яса або риби.
Взимку відмінним джерелом вітамінів служать буряк і морква. З цими смачними овочами можна приготувати багато складних салатів. Я ж розповім вам, як приготувати салат з моркви і буряка, простіше і швидше. Такий салат може стати для вас відмінним вечерею, а може бути смачним доповненням до м'яса або риби.
- Буряк варена - 1 штука (середнього розміру)
- Морква - 1/2 штуки
- Яблуко - 1/2 штуки (краще кисле)
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка (за смаком)
- Зелень - 20 грам (будь-яка за бажанням)
Я купила відварну буряк в магазині. Очистіть овочі і яблуко. Натираємо буряк на крупній тертці або середньої.
На тій же тертці натираємо моркву і яблуко.
Додамо сіль, лимонний сік і масло. За бажанням додамо будь-яку зелень (зелена цибуля, кріп, петрушку). Перемішаємо і дамо хвилин 10-15 настоятися.