Панкейкі з гороху
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.
Багато з нас знайомі з овочевими оладками. З одного боку ця випічка підходить для чаю, а з іншого вона ситна, і може замінити обід. Так вийшло в цьому варіанті, але форма і смак трохи змінилися.
Опис приготування:
Блюдо за смаком вийшло таким неоднозначним, що навіть незрозуміло, подавати для нього сироп або використовувати як гарнір для м'яса, наприклад. Це вирішуйте ви самі, коли дізнаєтеся, як приготувати панкейкі з гороху. Але в складі ви не знайдете цукру, а солодкий смак досягається за рахунок головного інгредієнта.
- Борошно пшеничне - 90 грам
- Горошок зелений - 150 грам (можна заморожений)
- Молоко - 180 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Картопляний крохмаль - 3 чайних ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
1. Спочатку горошок відваріть в киплячій воді протягом двох хвилин.
2. Потім з'єднайте його з молоком в блендері і подрібніть.
3. Далі зробіть тісто. Змішайте отриману масу з яйцем, содою, борошном і крохмалем.
4. Тепер на розігріте в сковороді олію вливайте порціями тісто.
5. Обсмажте панкейкі з кожного боку по 2 хвилини. Смачного!