Панкейкі з гороху
(покроковий рецепт з фото)
Багато з нас знайомі з овочевими оладками. З одного боку ця випічка підходить для чаю, а з іншого вона ситна, і може замінити обід. Так вийшло в цьому варіанті, але форма і смак трохи змінилися.
Блюдо за смаком вийшло таким неоднозначним, що навіть незрозуміло, подавати для нього сироп або використовувати як гарнір для м'яса, наприклад. Це вирішуйте ви самі, коли дізнаєтеся, як приготувати панкейкі з гороху. Але в складі ви не знайдете цукру, а солодкий смак досягається за рахунок головного інгредієнта.
- Борошно пшеничне - 90 грам
- Горошок зелений - 150 грам (можна заморожений)
- Молоко - 180 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Картопляний крохмаль - 3 чайних ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
1. Спочатку горошок відваріть в киплячій воді протягом двох хвилин.
2. Потім з'єднайте його з молоком в блендері і подрібніть.
3. Далі зробіть тісто. Змішайте отриману масу з яйцем, содою, борошном і крохмалем.
4. Тепер на розігріте в сковороді олію вливайте порціями тісто.
5. Обсмажте панкейкі з кожного боку по 2 хвилини. Смачного!