Рецепт Панкейкі з гороху фото

Панкейкі з гороху
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно , Овочі , Бобові , Горох
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку , Літні
Випічка , Панкейкі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.

Багато з нас знайомі з овочевими оладками. З одного боку ця випічка підходить для чаю, а з іншого вона ситна, і може замінити обід. Так вийшло в цьому варіанті, але форма і смак трохи змінилися.

Опис приготування:

Блюдо за смаком вийшло таким неоднозначним, що навіть незрозуміло, подавати для нього сироп або використовувати як гарнір для м'яса, наприклад. Це вирішуйте ви самі, коли дізнаєтеся, як приготувати панкейкі з гороху. Але в складі ви не знайдете цукру, а солодкий смак досягається за рахунок головного інгредієнта.

  • Борошно пшеничне - 90 грам
  • Горошок зелений - 150 грам (можна заморожений)
  • Молоко - 180 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Картопляний крохмаль - 3 чайних ложки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
панкейкі з гороху - фото крок 1
1. Спочатку горошок відваріть в киплячій воді протягом двох хвилин.
панкейкі з гороху - фото крок 2
2. Потім з'єднайте його з молоком в блендері і подрібніть.
панкейкі з гороху - фото крок 3
3. Далі зробіть тісто. Змішайте отриману масу з яйцем, содою, борошном і крохмалем.
панкейкі з гороху - фото крок 4
4. Тепер на розігріте в сковороді олію вливайте порціями тісто.
панкейкі з гороху - фото крок 5
5. Обсмажте панкейкі з кожного боку по 2 хвилини. Смачного!

Схожі рецепти