Рецепт Панкейкі з гороху фото

Панкейкі з гороху
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно, Овочі, Бобові, Горох
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку, Літні
Випічка, Панкейкі

Багато з нас знайомі з овочевими оладками. З одного боку ця випічка підходить для чаю, а з іншого вона ситна, і може замінити обід. Так вийшло в цьому варіанті, але форма і смак трохи змінилися.

Блюдо за смаком вийшло таким неоднозначним, що навіть незрозуміло, подавати для нього сироп або використовувати як гарнір для м'яса, наприклад. Це вирішуйте ви самі, коли дізнаєтеся, як приготувати панкейкі з гороху. Але в складі ви не знайдете цукру, а солодкий смак досягається за рахунок головного інгредієнта.

  • Борошно пшеничне - 90 грам
  • Горошок зелений - 150 грам (можна заморожений)
  • Молоко - 180 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Картопляний крохмаль - 3 чайних ложки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
панкейкі з гороху - фото крок 1
1. Спочатку горошок відваріть в киплячій воді протягом двох хвилин.
панкейкі з гороху - фото крок 2
2. Потім з'єднайте його з молоком в блендері і подрібніть.
панкейкі з гороху - фото крок 3
3. Далі зробіть тісто. Змішайте отриману масу з яйцем, содою, борошном і крохмалем.
панкейкі з гороху - фото крок 4
4. Тепер на розігріте в сковороді олію вливайте порціями тісто.
панкейкі з гороху - фото крок 5
5. Обсмажте панкейкі з кожного боку по 2 хвилини. Смачного!

Схожі рецепти