Панкейкі класичні
(покроковий рецепт з фото)
Головне правило в приготуванні класичних панкейк полягає в тому, що сухі інгредієнти змішуються окремо, і рідкі окремо. Консистенція повітряна і легка. Отже, дивіться рецепт!
Отже, Зараз я розповім, як приготувати панкейкі класичні з молока і пшеничного борошна. Для додання аромату використовуйте ванілін або ванільний цукор. Змішайте в окремих ємностях сухі і рідкі компоненти, а після з'єднайте їх. У вас вийде ароматне і ніжне, повітряне тісто. Пробуйте!
- Молоко - 1 Склянка
- Борошно пшеничне - 1, 5 склянки
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Ванілін - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Яйце - 1 штука
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
Приготуйте все необхідне, в тому числі і антипригарним сковороду, змішувач. Приступимо.
У чаші для міксера з'єднайте всі рідини: молоко, яйце, масло оливкове. На максимальних обертах міксера збийте масу до появи білої піни. Маса збільшується в три рази мінімум.
В іншій глибокій посудині з'єднайте сухі інгредієнти. Перемішайте добре.
З'єднайте міксером обидві маси до отримання однорідного тіста.
Testo майже. Дайте йому постояти хвилин 5 - і можна приступати до смаження.
Столовою ложкою наливайте тісто на гарячу суху антипригарним сковороду. Смажте до появи золотистої скоринки.
Обережно переверніть панкейкі лопаткою і смажте з іншого боку. Готово!