Рецепт Панкейкі класичні фото

Панкейкі класичні
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, Молочні продукти, Молоко, Спеції, Прянощі, Приправи, Ванілін
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, На швидку руку, На сніданок
Випічка, Панкейкі

Головне правило в приготуванні класичних панкейк полягає в тому, що сухі інгредієнти змішуються окремо, і рідкі окремо. Консистенція повітряна і легка. Отже, дивіться рецепт!

Отже, Зараз я розповім, як приготувати панкейкі класичні з молока і пшеничного борошна. Для додання аромату використовуйте ванілін або ванільний цукор. Змішайте в окремих ємностях сухі і рідкі компоненти, а після з'єднайте їх. У вас вийде ароматне і ніжне, повітряне тісто. Пробуйте!

  • Молоко - 1 Склянка
  • Борошно пшеничне - 1, 5 склянки
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Яйце - 1 штука
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
панкейкі класичні - фото крок 1
Приготуйте все необхідне, в тому числі і антипригарним сковороду, змішувач. Приступимо.
панкейкі класичні - фото крок 2
У чаші для міксера з'єднайте всі рідини: молоко, яйце, масло оливкове. На максимальних обертах міксера збийте масу до появи білої піни. Маса збільшується в три рази мінімум.
панкейкі класичні - фото крок 3
В іншій глибокій посудині з'єднайте сухі інгредієнти. Перемішайте добре.
панкейкі класичні - фото крок 4
З'єднайте міксером обидві маси до отримання однорідного тіста.
панкейкі класичні - фото крок 5
Testo майже. Дайте йому постояти хвилин 5 - і можна приступати до смаження.
панкейкі класичні - фото крок 6
Столовою ложкою наливайте тісто на гарячу суху антипригарним сковороду. Смажте до появи золотистої скоринки.
панкейкі класичні - фото крок 7
Обережно переверніть панкейкі лопаткою і смажте з іншого боку. Готово!

Схожі рецепти