Рецепт Панкейкі без глютену фото

Панкейкі без глютену
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно, Фрукти, Банан, Рисове борошно
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Веганські страви, Без глютену
На сніданок
Випічка, Панкейкі

Безглютеновая випічка дуже примхлива, але ці панкейкі виходять завжди. Секрет простий - стиглі банани і ложечка перемеленого льону. Готові панкейкі виходять пишними, м'якими і дуже смачними.

Нижче я розповім докладніше, як приготувати панкейкі без глютену. Соєве борошно використовується опціонально, її можна прибрати, але тоді додати трохи більше рисового. Також за цим рецептом добре виходять панкейкі з нутовой борошна. Це просто ідеальне блюдо для недільного сніданку. Рецепт підійде для пісного і вегетаріанського харчування.

  • Борошно рисове - 1 Склянка
  • Борошно сої - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 1 Склянка
  • Цукор - 4 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Какао - 1 Ст. Ложка
  • Лляні насіння - 1, 5 Ст. Ложки
панкейкі без глютену - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
панкейкі без глютену - фото крок 2
Подрібніть лляні насіння в кавомолці, залийте теплою водою і залиште на пару хвилин.
панкейкі без глютену - фото крок 3
Наріжте банан на кружечки. Подрібніть всі інгредієнти в блендері.
панкейкі без глютену - фото крок 4
Залиште тісто постояти на 10-15 хвилин, по консистенції воно повинно вийти густим.
панкейкі без глютену - фото крок 5
Розігрійте сковороду на середньому вогні. Смажте панкейкі по 3-4 хвилини з кожного боку.
панкейкі без глютену - фото крок 6
Безглютенові панкейкі готові, смачного!

Схожі рецепти