Панкейкі без глютену
(покроковий рецепт з фото)
Безглютеновая випічка дуже примхлива, але ці панкейкі виходять завжди. Секрет простий - стиглі банани і ложечка перемеленого льону. Готові панкейкі виходять пишними, м'якими і дуже смачними.
Нижче я розповім докладніше, як приготувати панкейкі без глютену. Соєве борошно використовується опціонально, її можна прибрати, але тоді додати трохи більше рисового. Також за цим рецептом добре виходять панкейкі з нутовой борошна. Це просто ідеальне блюдо для недільного сніданку. Рецепт підійде для пісного і вегетаріанського харчування.
- Борошно рисове - 1 Склянка
- Борошно сої - 2 Ст. Ложки
- Вода - 1 Склянка
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Какао - 1 Ст. Ложка
- Лляні насіння - 1, 5 Ст. Ложки
Підготуйте всі інгредієнти.
Подрібніть лляні насіння в кавомолці, залийте теплою водою і залиште на пару хвилин.
Наріжте банан на кружечки. Подрібніть всі інгредієнти в блендері.
Залиште тісто постояти на 10-15 хвилин, по консистенції воно повинно вийти густим.
Розігрійте сковороду на середньому вогні. Смажте панкейкі по 3-4 хвилини з кожного боку.
Безглютенові панкейкі готові, смачного!