Пангасіус в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо шалено смачну, тане в роті рибку в сметані та ще й з овочами. Для вас рецепт пангасіуса в сметані на всі випадки життя!
Варто відзначити, що мені попався не jxtym жирний пангасіус. Взагалі, риба досить соковита, тільки жир з боків я зазвичай зрізаю. Для приготування пангасіуса в сметані беремо середній болгарський перець (можете на морквину замінити), помідор (або томатна паста) і середньої жирності сметана. Готову рибку я подаю з картоплею запеченою - ідеальне поєднання.
- Пангасіус - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Крем - 200 грам
- Борошно - 100 грам
- Спеції - За смаком
Рибу ріжемо на шматки, солимо і перчимо. Обваляйте в борошні, а потім на розігрітій сковорідці обсмажте з усіх боків.
Рибку прибираємо. На тій же сковорідці обсмажуємо нарізану півкільцями цибулю і перець.
Потім додаємо помідор, солимо, можна трохи води додати і тушкуємо хвилин 10.
Потім заливаємо овочі сметаною, зверху викладаємо рибу. Тушкуємо на маленькому вогні хвилин 20.
Готового пангасіуса в сметані подаємо прямо з печі. Смачного!
Готового пангасіуса в сметані подаємо прямо з печі. Смачного!