Рецепт Пангасіус в сметані фото

Пангасіус в сметані
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Пангасіус
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 45 хв.

Готуємо шалено смачну, тане в роті рибку в сметані та ще й з овочами. Для вас рецепт пангасіуса в сметані на всі випадки життя!

Опис приготування:

Варто відзначити, що мені попався не jxtym жирний пангасіус. Взагалі, риба досить соковита, тільки жир з боків я зазвичай зрізаю. Для приготування пангасіуса в сметані беремо середній болгарський перець (можете на морквину замінити), помідор (або томатна паста) і середньої жирності сметана. Готову рибку я подаю з картоплею запеченою - ідеальне поєднання.

  • Пангасіус - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Крем - 200 грам
  • Борошно - 100 грам
  • Спеції - За смаком
пангасіус в сметані - фото крок 1
Рибу ріжемо на шматки, солимо і перчимо. Обваляйте в борошні, а потім на розігрітій сковорідці обсмажте з усіх боків.
пангасіус в сметані - фото крок 2
Рибку прибираємо. На тій же сковорідці обсмажуємо нарізану півкільцями цибулю і перець.
пангасіус в сметані - фото крок 3
Потім додаємо помідор, солимо, можна трохи води додати і тушкуємо хвилин 10.
пангасіус в сметані - фото крок 4
Потім заливаємо овочі сметаною, зверху викладаємо рибу. Тушкуємо на маленькому вогні хвилин 20.
Готового пангасіуса в сметані подаємо прямо з печі. Смачного!

Схожі рецепти