Рецепт Пангасіус в духовці в сметані фото

Пангасіус в духовці в сметані
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , Для дітей
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смачна страва для вечері або обіду. Пангасіус запечений в духовці на овочевій подушці під сметаною.

Опис приготування:

Розберіть рибу, зніміть філе. Перевірте, щоб не було кісток зовсім. Покладіть шматочки риби на овочеву подушку, посоліть і залийте сметаною. Запечіть до готовності!

  • Пангасіус - 1 штука
  • Картопля - 500 грам
  • Крем - 200 грам
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Цибуля - 2 штуки
  • Спеції для риби - За смаком
пангасіус в духовці в сметані - фото крок 1
Приготуйте продукти. Рибу ретельно вимийте і випатрати, відріжте голову і плавники.
пангасіус в духовці в сметані - фото крок 2
Гострим ножем зніміть філе з хребта.
пангасіус в духовці в сметані - фото крок 3
Зніміть шкіру і поріжте філе великими шматочками.
пангасіус в духовці в сметані - фото крок 4
Поріжте не дуже тонко півкільцями цибулю.
пангасіус в духовці в сметані - фото крок 5
Картопля очистіть і поріжте кружечками товщиною 5 мм. Викладіть в змащений вогнетривкий деко, приправити сіллю.
пангасіус в духовці в сметані - фото крок 6
Рівномірно розподіліть цибулю.
пангасіус в духовці в сметані - фото крок 7
Покладіть шматочки риби. Додати сіль, спеції використовуйте за смаком.
пангасіус в духовці в сметані - фото крок 8
Залийте запіканку сметаною і відправте в гарячу духовку на 35-40 хвилин, температура 220 градусів. Перевіряйте на готовність. На дно можна влити трохи водички, щоб картопля була м'якше.
пангасіус в духовці в сметані - фото крок 9
Пангасіус в духовці в сметані готовий! приємного!

Схожі рецепти