Пангасіус в духовці в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Смачна страва для вечері або обіду. Пангасіус запечений в духовці на овочевій подушці під сметаною.
Розберіть рибу, зніміть філе. Перевірте, щоб не було кісток зовсім. Покладіть шматочки риби на овочеву подушку, посоліть і залийте сметаною. Запечіть до готовності!
- Пангасіус - 1 штука
- Картопля - 500 грам
- Крем - 200 грам
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Цибуля - 2 штуки
- Спеції для риби - За смаком
Приготуйте продукти. Рибу ретельно вимийте і випатрати, відріжте голову і плавники.
Гострим ножем зніміть філе з хребта.
Зніміть шкіру і поріжте філе великими шматочками.
Поріжте не дуже тонко півкільцями цибулю.
Картопля очистіть і поріжте кружечками товщиною 5 мм. Викладіть в змащений вогнетривкий деко, приправити сіллю.
Рівномірно розподіліть цибулю.
Покладіть шматочки риби. Додати сіль, спеції використовуйте за смаком.
Залийте запіканку сметаною і відправте в гарячу духовку на 35-40 хвилин, температура 220 градусів. Перевіряйте на готовність. На дно можна влити трохи водички, щоб картопля була м'якше.
Пангасіус в духовці в сметані готовий! приємного!