Пангасіус з сиром в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Дуже просте і пікантне блюдо, ідеально підходить для затишного домашнього обіду або вечері. Філе пангасіуса запікається з ріпчастою цибулею і сиром в духовці. Блюдо поєднується з будь-якими гарнірами.
Перед вами - простий рецепт приготування пангасіуса з сиром в духовці. Рибу нарізаємо порційними шматочками, потім укладаємо в ємність для запікання разом з маринованою цибулею. Присипаємо зверху плавленим сиром і запікаємо блюдо в духовці. Хай щастить!
- Пангасіус - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 5 штук
- Сирок Плавлений - 2 штуки
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Цукор - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
Філе риби промиваємо та нарізаємо порційними шматочками.
Присипаємо їх сіллю і перцем.
Лук замаринуйте, для цього поріжте його соломкою, додайте сіль, цукор і оцет. Перемішайте і пам'ятайте руками.
У форму для запікання викладаємо половину цибулі, зверху кладемо рибу.
Присипаємо цибулею і тертим плавленим сиром.
Запікаємо страву в духовці 35-40 хвилин, температура 180 градусів. Смачного!