Пангасіус з картоплею в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Рибу пангасіус готують різними способами, я ж пропоную її запекти в духовці з картоплею. Особливу пікантність блюду надає цибульний-гірчичний соус, прекрасно поєднується з рибним філе. Рекомендую!
Приготуємо пангасіус з картоплею в духовці в домашніх умовах. Філе пангасіуса маринуємо в лимонному соці. Картоплю нарізаємо тонкими скибочками і укладаємо на деко, слідом кладемо замариновану рибу, змащену гірчично-цибульним соусом. Запікаємо до готовності в духовці. Хай щастить!
- Філе пангасіуса - 700 грам
- Картопля - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Лимонний сік - За смаком
- Гірчичний - За смаком
Філе пангасіуса промийте та висушіть. Поріжте на порційні шматочки, залийте лимонним соком і залиште маринуватися 15 хвилин.
Лук подрібнюємо і перекручуємо на м'ясорубці, додаємо гірчицю і перемішуємо.
Картопля очищаємо і нарізаємо тонкими пластинками. Кладемо його на деко, змащений олією. Зверху кладемо рибу, змастивши її гірчично-цибульним соусом.
Вливаємо на деко трішечки води і ставимо його в розігріту до 180 градусів духовку. Запікаємо до готовності картоплі і риби (вона стане рум'яною і золотистої).
Смачного!