Рецепт Пангасіус з картоплею в духовці фото

Пангасіус з картоплею в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Картопля , Пангасіус
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рибу пангасіус готують різними способами, я ж пропоную її запекти в духовці з картоплею. Особливу пікантність блюду надає цибульний-гірчичний соус, прекрасно поєднується з рибним філе. Рекомендую!

Опис приготування:

Приготуємо пангасіус з картоплею в духовці в домашніх умовах. Філе пангасіуса маринуємо в лимонному соці. Картоплю нарізаємо тонкими скибочками і укладаємо на деко, слідом кладемо замариновану рибу, змащену гірчично-цибульним соусом. Запікаємо до готовності в духовці. Хай щастить!

  • Філе пангасіуса - 700 грам
  • Картопля - 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Лимонний сік - За смаком
  • Гірчичний - За смаком
пангасіус з картоплею в духовці - фото крок 1
Філе пангасіуса промийте та висушіть. Поріжте на порційні шматочки, залийте лимонним соком і залиште маринуватися 15 хвилин.
пангасіус з картоплею в духовці - фото крок 2
Лук подрібнюємо і перекручуємо на м'ясорубці, додаємо гірчицю і перемішуємо.
пангасіус з картоплею в духовці - фото крок 3
Картопля очищаємо і нарізаємо тонкими пластинками. Кладемо його на деко, змащений олією. Зверху кладемо рибу, змастивши її гірчично-цибульним соусом.
пангасіус з картоплею в духовці - фото крок 4
Вливаємо на деко трішечки води і ставимо його в розігріту до 180 градусів духовку. Запікаємо до готовності картоплі і риби (вона стане рум'яною і золотистої).
пангасіус з картоплею в духовці - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти