Рецепт Пангасіус з рисом в духовці фото

Пангасіус з рисом в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Пангасіус , Крупи , Мал
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Готуємо смачну запіканку з рибою і рисом. У цьому вам допоможе цей нескладний рецепт, як приготувати пангасіус з рисом в духовці. Мал краще брати не довгозерний, а сир - (підлозі)твердих сортів.

Опис приготування:

Не часто роблю запіканки саме з рисом, але ось в цей раз вийшло дуже цікаво. Для приготування пангасіуса з рисом в духовці нам знадобиться філе риби, рідка сметана, гострий томатний соус (бажано, але можете і інший використовувати на свій смак). Мал заздалегідь відваріть, можна не зовсім до готовності, якщо він круглий і добре розварюється. Готову страву з овочами і зеленню - просто бомба!

  • Пангасіус - 500 грам
  • Мал - 200 грам
  • Сир - 100 грам
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів
  • Гострий соус - 250 мілілітрів
  • Крем - 150 грам
  • Спеції, зелень - За смаком
пангасіус з рисом в духовці - фото крок 1
Мал змішайте з тертим сиром. Трохи сиру залиште для посипання.
пангасіус з рисом в духовці - фото крок 2
Філе пангасіуса ріжемо на шматочки.
пангасіус з рисом в духовці - фото крок 3
Соус змішайте зі сметаною.
пангасіус з рисом в духовці - фото крок 4
Тепер беремо форму для запікання. Змащуємо її маслом рослинним, викладаємо частину рису з сиром.
пангасіус з рисом в духовці - фото крок 5
Потім викладаємо рибу, слідом - знову рис, все заливаємо сметаною з соусом. Відправляємо в духовку на 20 хвилин при 200 градусах.
пангасіус з рисом в духовці - фото крок 6
Потім дістаньте запіканку і посипте її сиром, що залишився. Надішліть ще хвилини на 3 в духовку.
пангасіус з рисом в духовці - фото крок 7
Ось пангасіус із рисом в духовці і готовий. Смачного!

Схожі рецепти