Пангасіус з рисом в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо смачну запіканку з рибою і рисом. У цьому вам допоможе цей нескладний рецепт, як приготувати пангасіус з рисом в духовці. Мал краще брати не довгозерний, а сир - (підлозі)твердих сортів.
Не часто роблю запіканки саме з рисом, але ось в цей раз вийшло дуже цікаво. Для приготування пангасіуса з рисом в духовці нам знадобиться філе риби, рідка сметана, гострий томатний соус (бажано, але можете і інший використовувати на свій смак). Мал заздалегідь відваріть, можна не зовсім до готовності, якщо він круглий і добре розварюється. Готову страву з овочами і зеленню - просто бомба!
- Пангасіус - 500 грам
- Мал - 200 грам
- Сир - 100 грам
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Гострий соус - 250 мілілітрів
- Крем - 150 грам
- Спеції, зелень - За смаком
Мал змішайте з тертим сиром. Трохи сиру залиште для посипання.
Філе пангасіуса ріжемо на шматочки.
Соус змішайте зі сметаною.
Тепер беремо форму для запікання. Змащуємо її маслом рослинним, викладаємо частину рису з сиром.
Потім викладаємо рибу, слідом - знову рис, все заливаємо сметаною з соусом. Відправляємо в духовку на 20 хвилин при 200 градусах.
Потім дістаньте запіканку і посипте її сиром, що залишився. Надішліть ще хвилини на 3 в духовку.
Ось пангасіус із рисом в духовці і готовий. Смачного!