Рецепт Pancerotti фото

Pancerotti
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто, Молочні продукти, Сир, Дріжджове тісто, Моцарелла
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка, Пироги

Ці смачні італійські пиріжки мені вперше вдалося спробувати в Мілані в панцероттеріі"Da Luini" . Випічка родом з півдня Італії, з Апулії, готують її з різними начинками. Мій рецепт класичний!

Приготувати панцеротті не складніше, ніж приготувати звичайні пиріжки. Як це зробити, дивіться покрокову інструкцію. Готуйте з задоволенням!

  • Борошно - 400 грам(350 грам - в тісто, 50 грам - з podpиl)
  • Дріжджі - 15 грам (свіжі, пресовані)
  • Вода - 275 грам
  • Вершкове масло - 35 грам
  • Помідори - 300 грам (без шкірки, у власному соку)
  • Моцарелла - 125 грам
  • Базилік - 20 грам
  • Сіль - 2 щіпки
  • Масло рослинне - 100 грам
Pancerotti - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
Pancerotti - фото крок 2
У теплу поду покладіть дріжджі, сіль, розмішайте.
Pancerotti - фото крок 3
Просійте борошно, замісіть тісто.
Pancerotti - фото крок 4
Додайте розм'якшене вершкове масло, ще раз вимісити тісто.
Pancerotti - фото крок 5
Поставте тісто в тепле місце на расстойку мінімум на 1 час.
Pancerotti - фото крок 6
До помідорною маси додайте подрібнений базилік, приправити сіллю.
Pancerotti - фото крок 7
Porezhyte motsarellu.
Pancerotti - фото крок 8
Присипте стіл борошном, так як тісто досить липке. Розкачайте його в пласт. Зробіть коржі для пирогів, можна використовувати підручні засоби як шаблон, а можна просто розділити на шматочки і розгортати їх.
Pancerotti - фото крок 9
Викладіть томатну начинку, покладіть шматочки моцарели.
Pancerotti - фото крок 10
Краї пиріжка гарненько защіпніте, щоб рідина не витікала в процесі смаження.
Pancerotti - фото крок 11
Смажте панцеротті на добре розігрітій сковороді в достатній кількості масла, практично у фритюрі.
Pancerotti - фото крок 12
Подавайте панцеротті гарячими, але і холодні вони теж дуже смачні.
Pancerotti - фото крок 13
Моцарелла в пиріжках розплавилася і з'єдналася зі смачною томатної начинкою. Це просто пісня, італійська пісня! Від душі рекомендую спробувати!

Схожі рецепти