Палтус з овочами в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Риба палтус повна вітамінів! Я часто готую її з бобовими і помідорами в духовці - виходить і смачно, і корисно. Отже, рецепт палтуса з овочами в духовці - до вашої уваги.
Раджу вам готувати палтус з овочами до приходу гостей або просто на буденний обід або вечерю. Блюдо виходить дуже красивим, соковитим і смачним. Їдоках обов'язково сподобається. Рецепт палтуса з овочами в духовці дуже простий, впорається кожен без проблем. Палтус відразу йде з гарніром, і вам більше нічого не треба вигадувати. Бажаю успіхів у приготуванні
- Лист фольги - 4 штуки (або спеціальної для запікання паперу.)
- Консервовані боби - 450 грам
- Помідор - 2 штуки
- Песто - 4 Ст. Ложки (магазинний або домашній.)
- Шматок філе палтуса - 4 штуки (величина залежить від вашого уподобання.)
- Лимонний сік - 4 чайних ложки
- Перець - 2 чайних ложки (якщо ви знайдете лимонний перець, то використовуйте його. Але взагалі підійде і звичайний чорний.)
- Лимон - 4 штуки
Приготуйте все інгредієнти.
Змішайте боби, рубані помідори і песто в одній салатниці.
Викладіть порціями отриману суміш на фольгу або папір для запікання.
Викладіть поверх суміші бобів і помідор шматочок палтуса, посипте його перцем і покладіть зверху дві скибочки лимона.
Акуратно укутайте все фольгою або папером для запікання. Випікайте в розігрітій до 220 градусів духовці 20 хвилин.
Ваш палтус з овочами готовий! Смачного!