Рецепт Палтус сінекорий в духовці фото

Палтус сінекорий в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Палтус
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Усім шанувальникам рибних страв хочу запропонувати на замітку апетитний і ситний варіант запеченого палтуса з грибами і овочами. Чудове гаряче на обід або вечерю для всієї родини. Запам'ятовуйте рецепт!

Це нескладне, досить звичайне блюдо, яке чудово підійде до абсолютно будь-якого гарніру. Помідори і гриби з майонезом надають рибку не тільки смак, але і соковитість. Якщо у вас під рукою виявився палтус, скористайтеся цією ідеєю!

  • Палтус - 1 кілограм
  • Гриби - 400 грам
  • Помідори - 350 грам
  • Майонез - 100 грам
  • Рослинна олія - 30 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Сіль, спеції, зелень - За смаком
палтус сінекорий в духовці - фото крок 1
1. Рибку вимийте і висушіть, наріжте середніми стейками.
палтус сінекорий в духовці - фото крок 2
2. Деко змастіть маслом і викладіть рибу. Додати сіль, поперчіть, додайте ароматні спеції і сік лимона.
палтус сінекорий в духовці - фото крок 3
3. Наріжте тонкими скибочками гриби і викладіть зверху. Трохи підсолити, можна додати дрібку перцю.
палтус сінекорий в духовці - фото крок 4
4. Змастіть майонезом.
палтус сінекорий в духовці - фото крок 5
5. Викладіть нарізану кружечками помідор.
палтус сінекорий в духовці - фото крок 6
6. Надішліть деко в розігріту духовку і запікайте при температурі 200 градусів до готовності. Паралельно можна запекти картоплю на гарнір. Смачного!

Схожі рецепти