Палтус сінекорий в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Усім шанувальникам рибних страв хочу запропонувати на замітку апетитний і ситний варіант запеченого палтуса з грибами і овочами. Чудове гаряче на обід або вечерю для всієї родини. Запам'ятовуйте рецепт!
Це нескладне, досить звичайне блюдо, яке чудово підійде до абсолютно будь-якого гарніру. Помідори і гриби з майонезом надають рибку не тільки смак, але і соковитість. Якщо у вас під рукою виявився палтус, скористайтеся цією ідеєю!
- Палтус - 1 кілограм
- Гриби - 400 грам
- Помідори - 350 грам
- Майонез - 100 грам
- Рослинна олія - 30 грам
- Лимон - 1 штука
- Сіль, спеції, зелень - За смаком
1. Рибку вимийте і висушіть, наріжте середніми стейками.
2. Деко змастіть маслом і викладіть рибу. Додати сіль, поперчіть, додайте ароматні спеції і сік лимона.
3. Наріжте тонкими скибочками гриби і викладіть зверху. Трохи підсолити, можна додати дрібку перцю.
4. Змастіть майонезом.
5. Викладіть нарізану кружечками помідор.
6. Надішліть деко в розігріту духовку і запікайте при температурі 200 градусів до готовності. Паралельно можна запекти картоплю на гарнір. Смачного!