Рецепт Палтус в духовці у фользі фото

Палтус в духовці у фользі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Палтус
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви у фользі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Палтус - неймовірно смачна риба! Тут палтус запікається у фользі з овочами та спеціями. Блюдо виходить дуже ситним, ароматним і абсолютно точно вас не розчарує! рекомендую!

Опис приготування:

До вашої уваги - простий рецепт приготування палтуса в духовці у фользі. Філе палтуса змащується вершковим маслом, перемішаним зі спеціями і часником. Зверху викладаються овочі. Все це справа загортається в конвертики з фольги і запікають у духовці. Гарного вам дня!

  • Палтус - 4 штуки (філе)
  • Морква - 1 штука
  • Селера - 2 штуки (стебла)
  • Цибуля зелена - 4 штуки (пір'ячко)
  • Петрушка - За смаком
  • Вершкове масло - 2/3 склянки (розм'якшене)
  • Часник - 1 зубчик
  • Естрада (тархуна) - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
палтус в духовці у фользі - фото крок 1
Подрібнюємо зелена цибуля, морква і селера нарізаємо тонкими кружечками.
палтус в духовці у фользі - фото крок 2
В окремій ємності змішуємо: розм'якшене вершкове масло, петрушку, подрібнений часник, сіль, перець і естрагон.
палтус в духовці у фользі - фото крок 3
Розкладаємо філе палтуса на фольгу (кожне філе - на окрему фольгу). Спочатку намазуємо рибу сумішшю з вершкового масла, зверху кладемо овочі.
палтус в духовці у фользі - фото крок 4
Щільно загорніть рибу в фольгу.
палтус в духовці у фользі - фото крок 5
Кладемо рибу на деко і запікаємо в духовці 15 хвилин, температура 200 градусів.
палтус в духовці у фользі - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти