Палтус в духовці у фользі
(покроковий рецепт з фото)
Палтус - неймовірно смачна риба! Тут палтус запікається у фользі з овочами та спеціями. Блюдо виходить дуже ситним, ароматним і абсолютно точно вас не розчарує! рекомендую!
До вашої уваги - простий рецепт приготування палтуса в духовці у фользі. Філе палтуса змащується вершковим маслом, перемішаним зі спеціями і часником. Зверху викладаються овочі. Все це справа загортається в конвертики з фольги і запікають у духовці. Гарного вам дня!
- Палтус - 4 штуки (філе)
- Морква - 1 штука
- Селера - 2 штуки (стебла)
- Цибуля зелена - 4 штуки (пір'ячко)
- Петрушка - За смаком
- Вершкове масло - 2/3 склянки (розм'якшене)
- Часник - 1 зубчик
- Естрада (тархуна) - 1/2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Подрібнюємо зелена цибуля, морква і селера нарізаємо тонкими кружечками.
В окремій ємності змішуємо: розм'якшене вершкове масло, петрушку, подрібнений часник, сіль, перець і естрагон.
Розкладаємо філе палтуса на фольгу (кожне філе - на окрему фольгу). Спочатку намазуємо рибу сумішшю з вершкового масла, зверху кладемо овочі.
Щільно загорніть рибу в фольгу.
Кладемо рибу на деко і запікаємо в духовці 15 хвилин, температура 200 градусів.
Смачного!