Палтус в фользі
(покроковий рецепт з фото)
Палтус - шикарна риба, що не вимагає особливої кулінарної обробки. Пропоную рецепт палтуса в фользі, який розповість вам як з мінімальної кількості інгредієнтів приготувати смачний обід.
Щоб приготувати палтуса в фользі, не потрібно ні великої кількості якихось незрозумілих інгредієнтів, ні великої кількості часу. Все готується дуже просто і швидко, так що палтус в фользі - ця страва, яке однозначно варто взяти на замітку. Потрібно сказати чесно, що помідори - це була моя імпровізація, але вийшло зовсім непогано Отже, розповідаю, як приготувати палтуса в фользі!
- Файл палтус - 2 штуки
- Кріп - 1/2 склянки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Помідори - 2 штуки
- Лимон - 1/2 штуки (обов'язково)
- Сіль, перець, приправи - - За смаком
Підготуємо всі необхідні інгредієнти.
У форму для випікання укладаємо фольгу (як на фото), змащуємо її майонезом і кладемо філе риби.
На рибу видавлюємо сік половини лимона, солимо, перчим, приправляем. Навколо рибки викладаємо шматочки помідорів.
Накриваємо рибу фольгою і відправляємо в попередньо розігріту до 200 градусів духовку приблизно на 30 хвилин. За кілька хвилин 10 до готовності фольгу можна відкрити, щоб риба вийшла більш рум'яної.
Готового палтуса викладаємо на тарілку, додаємо до нього гарнір, зелень, лимон і подаємо до столу. Смачного!