Рецепт Палтус в фользі фото

Палтус в фользі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Палтус
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви у фользі
Кількість порцій: 2
Час приготування: 45 хв.

Палтус - шикарна риба, що не вимагає особливої ​​кулінарної обробки. Пропоную рецепт палтуса в фользі, який розповість вам як з мінімальної кількості інгредієнтів приготувати смачний обід.

Опис приготування:

Щоб приготувати палтуса в фользі, не потрібно ні великої кількості якихось незрозумілих інгредієнтів, ні великої кількості часу. Все готується дуже просто і швидко, так що палтус в фользі - ця страва, яке однозначно варто взяти на замітку. Потрібно сказати чесно, що помідори - це була моя імпровізація, але вийшло зовсім непогано Отже, розповідаю, як приготувати палтуса в фользі!

  • Файл палтус - 2 штуки
  • Кріп - 1/2 склянки
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Помідори - 2 штуки
  • Лимон - 1/2 штуки (обов'язково)
  • Сіль, перець, приправи - - За смаком
палтус в фользі - фото крок 1
Підготуємо всі необхідні інгредієнти.
палтус в фользі - фото крок 2
У форму для випікання укладаємо фольгу (як на фото), змащуємо її майонезом і кладемо філе риби.
палтус в фользі - фото крок 3
На рибу видавлюємо сік половини лимона, солимо, перчим, приправляем. Навколо рибки викладаємо шматочки помідорів.
палтус в фользі - фото крок 4
Накриваємо рибу фольгою і відправляємо в попередньо розігріту до 200 градусів духовку приблизно на 30 хвилин. За кілька хвилин 10 до готовності фольгу можна відкрити, щоб риба вийшла більш рум'яної.
палтус в фользі - фото крок 5
Готового палтуса викладаємо на тарілку, додаємо до нього гарнір, зелень, лимон і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти