«п'яне» желе
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ми хочемо урізноманітнити вечір алкоголем, то робимо коктейлі. Яскраві, смачні і різноманітні. А що, якщо їх подати не в рідкому вигляді, а як десерт? Таке можливо, переконайтеся в цьому самі!
Вивчіть, як приготувати "п'яне" желе. Рецепт насправді лежав на поверхні, адже це солодке можна зробити з будь-якої рідини, тільки додайте желатин. А тут ми зробимо два шари: солодший виноградний з лікером "крем де Кассис" і кислуватий з лимона з горілкою. Будьте уважні, десерт непомітно п'янить.
- Лікер "крем де Кассіс" - 180 мілілітрів
- Горілка - 240 мілілітрів
- Вода гаряча - 2 склянки(1 склянка - для лимонного шару, 1 склянка - для виноградного слоя)
- Лимонний сік - 2/3 склянки
- Цукор - 0, 5 склянки
- Желатин, пакетик - 5 штук(1 штука - для виноградного слоя, 4 штуки - для лимонного шару)
- Мармуровий веб - 90 грам
- Ягоди або фрукти - За смаком
Влийте другий шар жилі до застиглому першому. Приберіть десерт в холодильник на ніч до повного застигання. Потім форму переверніть і основу розріжте на рівні частини, щоб вони містилися в рот.