Рецепт «п'яне» желе фото

«п'яне» желе
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Желатин
ПП рецепти
На святковий стіл, День народження, Фуршет, Новий рік, 8 березня
Десерти, Желе

Якщо ми хочемо урізноманітнити вечір алкоголем, то робимо коктейлі. Яскраві, смачні і різноманітні. А що, якщо їх подати не в рідкому вигляді, а як десерт? Таке можливо, переконайтеся в цьому самі!

Вивчіть, як приготувати "п'яне" желе. Рецепт насправді лежав на поверхні, адже це солодке можна зробити з будь-якої рідини, тільки додайте желатин. А тут ми зробимо два шари: солодший виноградний з лікером "крем де Кассис" і кислуватий з лимона з горілкою. Будьте уважні, десерт непомітно п'янить.

  • Лікер "крем де Кассіс" - 180 мілілітрів
  • Горілка - 240 мілілітрів
  • Вода гаряча - 2 склянки(1 склянка - для лимонного шару, 1 склянка - для виноградного слоя)
  • Лимонний сік - 2/3 склянки
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Желатин, пакетик - 5 штук(1 штука - для виноградного слоя, 4 штуки - для лимонного шару)
  • Мармуровий веб - 90 грам
  • Ягоди або фрукти - За смаком
Влийте другий шар жилі до застиглому першому. Приберіть десерт в холодильник на ніч до повного застигання. Потім форму переверніть і основу розріжте на рівні частини, щоб вони містилися в рот.

Схожі рецепти