Рецепт Овочевий суп з яйцем і сиром фото

Овочевий суп з яйцем і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня , Канадська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Супи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Овочеві супи можуть бути не тільки корисними, але і дуже смачними. Якщо до овочів додати трохи прянощів, яйце і витриманий сир, то нудний суп перетворюється в насичене і ароматне блюдо.

Опис приготування:

Сир вдало поєднується з овочами і наповнює смаком все блюдо. Щоб нарізати сир тонко, можна використовувати спеціальний ніж для сиру або овоче-чистку. Пам'ятайте, що сир, як правило, немного солоноват, і це потрібно врахувати коли додаєте сіль в суп. Крім петрушки в суп можна додати і іншу зелень, за смаком.

  • Картопля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Лук-пориста - 1 частина
  • Перець червоний - 1 частина
  • Сир витриманий - 30-50 грам
  • Яйце - 1-2 штук
  • Лавровий лист - 1-2 штук
  • Сіль - За смаком
  • Петрушка - 1 пучок
  • Вода - 1 літр
  • Перець чорний мелений - За смаком
овочевий суп з яйцем і сиром - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
овочевий суп з яйцем і сиром - фото крок 2
Цибулю і моркву ріжемо тонко, висипаємо в киплячу воду.
овочевий суп з яйцем і сиром - фото крок 3
Додаємо нарізаний невеликими шматочками картопля.
овочевий суп з яйцем і сиром - фото крок 4
Кладемо в суп лавровий лист, сіль і порізаний тонкими часточками червоний перець.
овочевий суп з яйцем і сиром - фото крок 5
Готуємо на малому вогні під кришкою хвилин 20.
овочевий суп з яйцем і сиром - фото крок 6
Яйця відварюємо, чистимо і ріжемо. Сир нарізаємо тонко.
овочевий суп з яйцем і сиром - фото крок 7
Гарячий суп наливаємо в глибокі тарілки. Додаємо скибочки сиру, яйце, мелений перець і петрушку. Готово. Смачного!

Схожі рецепти