Овочевий суп з яйцем і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Овочеві супи можуть бути не тільки корисними, але і дуже смачними. Якщо до овочів додати трохи прянощів, яйце і витриманий сир, то нудний суп перетворюється в насичене і ароматне блюдо.
Сир вдало поєднується з овочами і наповнює смаком все блюдо. Щоб нарізати сир тонко, можна використовувати спеціальний ніж для сиру або овоче-чистку. Пам'ятайте, що сир, як правило, немного солоноват, і це потрібно врахувати коли додаєте сіль в суп. Крім петрушки в суп можна додати і іншу зелень, за смаком.
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Лук-пориста - 1 частина
- Перець червоний - 1 частина
- Сир витриманий - 30-50 грам
- Яйце - 1-2 штук
- Лавровий лист - 1-2 штук
- Сіль - За смаком
- Петрушка - 1 пучок
- Вода - 1 літр
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуємо інгредієнти.
Цибулю і моркву ріжемо тонко, висипаємо в киплячу воду.
Додаємо нарізаний невеликими шматочками картопля.
Кладемо в суп лавровий лист, сіль і порізаний тонкими часточками червоний перець.
Готуємо на малому вогні під кришкою хвилин 20.
Яйця відварюємо, чистимо і ріжемо. Сир нарізаємо тонко.
Гарячий суп наливаємо в глибокі тарілки. Додаємо скибочки сиру, яйце, мелений перець і петрушку. Готово. Смачного!