Овочевий салат з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Цей листковий овочевий салат цілком може прикрасити і святковий стіл! Готується з найдоступніших інгредієнтів і виходить дуже смачним і ситним. Запрошую ознайомитися з рецептом.
Якщо ви любите м'ясні страви, то в цей салат можна додати шар нарізаного відвареного м'яса або курки. Також підійде шинка або ковбаса. Пробуйте, салат дуже смачний!
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Яйце куряче варене - 2 штуки
- Огірок маринований - 1 штука
- Цибуля зелена - 4 штуки
- Сир плавлений - 90 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Майонез - За смаком

1. Яйця, картопля і морква відваріть, охолодити і натерти на Terkel.

2. Плавлений сир натріть на тертці.

3. Лук наріжте.

4. Перший шаром на тарілку викладіть половину картоплі і трохи майонезу.

5. Половину зеленого лука.

6. Половину яєць.

7. Натертий маринований огірочок.

8. Морква і трохи майонезу.

9. Знову шар решти яєць і трохи майонезу.

10. Що залишився картопля і зелену цибулю.

11. Завершальний шар плавленого сиру. Смачного!