Овочевий суп з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Овочевий суп з куркою простий у приготуванні і вельми корисний у раціоні як для дорослих, так і дітей - він швидко готується і здатний задовольнити будь-який, навіть самий упереджений смак.
З усіх смакових поєднань в ньому мені подобається союз курки і зеленого горошку. Рецепт приготування овочевого супу з куркою вимагає тих інгредієнтів, які можна купити і взимку - в свіжому або замороженому вигляді. А може бути, у вас є свої зимові запаси? Варіть такий суп і ви не пошкодуєте!
- Куряче філе - 400 грам
- Картопля - 4-6 штук
- Морква - 4 штуки
- Велика цибулина - 1 штука
- Селера - 3-4 частин
- Часник - 3 зубчики
- Вершкове масло - 75 грам
- Приправа для птиці - 2-3 чайних ложок
- Шавлія - 1-2 чайних ложок
- Чорний перець - 2 чайних ложки (можна додавати до смаку)

Чистимо моркву і картоплю. Картоплю нарізаємо брусочками, цибуля півкільцями, селера і моркву нарізаємо звичним чином. Часник почистити і подрібнити.

У великій каструлі розтоплюємо вершкове масло, на середньому вогні. До топленого масла додаємо курку.

Додаємо борошно, зелень і перець. Перемішуємо на середньому вогні, курка повинна бути повністю покрита доданими інгредієнтами.

Влийте в каструлю молоко і гарненько все перемішайте, потім додайте всі овочі.

Додайте достатню кількість бульйону, щоб рідина покрила всі наші овочі. Доведіть до малого кипіння і зменшіть вогонь, м'ясо повинно дійти до готовності за 30-45 хвилин.