Овочевий сік
(покроковий рецепт з фото)
Всі люблять пити фруктові соки, часто забуваючи про те, як смачні можуть бути соки з овочів, які завжди під рукою! Вони смачні і корисні! Як приготувати овочевий сік? Читайте нижче!
Овочевий сік з імбиру, морква, яблук і лимона багатий вітамінами, а завдяки імбиру в своєму складі, бадьорить не гірше кави.
Додайте в сік лід, і він стане прекрасним літнім напоєм, який не тільки бадьорить, але і охолоджує в спеку. В англомовних країнах цей напій носить назву"Ginger zinger", що можна перевести як "імбирний живчик" .
Насолоджуйтесь! І пам'ятайте, що сік імбиру сприяє схудненню, а морква - зростання. Худнути і тягнутися вгору - це ж прекрасно!
- Імбир - 1 скибочку(1-1, 5 см. Кореня імбиру)
- Морква - 5 штук
- Яблуко - 2 штуки (солодкі)
- Лимон - 1/4 штуки
1
Ретельно вимийте морква, наріжте її на частини, які підходять за розміром для вашої соковижималки.
2
Вимийте і наріжте яблука на часточки.
3
Очистіть шматочок кореня імбиру (1-1, 5 см).
4
Очистіть від шкірки 1/4 лимона.
5
По черзі закладіть всі інгредієнти в соковижималку. Одержаний сік перемішайте.