Рецепт Брусничний сік фото

Брусничний сік
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Брусниця
Дієтичне харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт
Напої , Соки
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.

Хочу розповісти, як зробити брусничний сік в домашніх умовах. Відмінний напій, який можна закрити на зиму, а можна вживати свіжим. Спробуйте, дуже добре втаязикє спрагу!

Опис приготування:

Це дуже простий рецепт приготування брусничного соку. Звичайно, в класичному рецепті ні води, ні цукру не потрібно. Але от мені завжди брусниця здавалася надто кислою і терпкою, тому я сік трохи розбавляю очищеною водою і додаю цукор. Спробуйте!

  • Брусниця - 500 грам
  • Цукор - За смаком
  • Вода - За смаком
брусничний сік - фото крок 1
1. Брусницю ретельно миємо. Перетираємо в пюре в блендері.
брусничний сік - фото крок 2
2. Додаємо цукор і воду за смаком. Якщо закочує на зиму - прокип'ятіть і залийте в стерильні банки.
брусничний сік - фото крок 3
3. Відціджуємо сік. Найкраще - перетирать через сито. Розливаємо по склянках - готово!

Схожі рецепти