Овочеві тефтелі
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування
, Вегетаріанське харчування
, Низькокалорійні
, Пісні страви
, Рецепти для схуднення
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Сидите на дієті або просто правильно харчуєтеся? Незалежно від відповіді, подивіться, як приготувати овочеві тефтелі, вони вам сподобаються! смачні, ситні, при цьому низькокалорійні і корисні!
Опис приготування:
Перед вами рецепт приготування овочевих тефтелей. Що можу сказати? Що можна готувати і без яєць, і навіть без молочних продуктів - якщо дотримуватися пропорції, то отримаємо гарну по консистенції основу, яка і без добавок відмінно тримається. В цьому і секрет веганскої кухні - вона вміє обходитися малим, але при цьому виглядати і на смак бути абсолютно приголомшливою!
- Просо - 200 грам
- Вода - 2.5 склянки (або стільки ж овочевого бульйону)
- Калі - 0.5 пучка
- Сіль морська - 0.5 чайних ложки
- Паприка копчена - 1 Чайна ложка
- Перець червоний пластівцями - 1 Чайна ложка
- Масло оливкове - 1 Чайна ложка
- Часник - 2 зубчики
- Кабачок - 0.5 штуки
1. Промоем просо. Підсмажимо тепер подрібнений часник в оливковій олії протягом 30 секунд, а потім додамо червоний перець, kopčenuû перець, сіль, і просо. Обсмажити, постійно помішуючи, пару хвилин, а потім заливаємо водою. Після того, як ця суміш закипить, варимо протягом 17 хвилин, періодично помішуючи.
2. Поки готується основа, измельчим кабачок і капусту калі. Все це домішали в кашу і зробимо ось таку суміш. Тепер протушкувати ще 10 хвилин на маленькому вогні, а потім нехай постоїть під кришкою ще 10 хвилин. Просо має остаточно розм'якшити.
3. І ось тепер вручну ліпимо тефтелі і обсмажити їх на рослинній олії з двох сторін. Нам потрібно отримати легку корочку.
4. Готово! Такі тефтелі можна подавати як самостійне блюдо з салатами і соусами. Смачного!