Рецепт Овочеві тефтелі фото

Овочеві тефтелі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Крупи , Кабачок , Пшоно і пшениця
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Тефтелі
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Сидите на дієті або просто правильно харчуєтеся? Незалежно від відповіді, подивіться, як приготувати овочеві тефтелі, вони вам сподобаються! смачні, ситні, при цьому низькокалорійні і корисні!

Опис приготування:

Перед вами рецепт приготування овочевих тефтелей. Що можу сказати? Що можна готувати і без яєць, і навіть без молочних продуктів - якщо дотримуватися пропорції, то отримаємо гарну по консистенції основу, яка і без добавок відмінно тримається. В цьому і секрет веганскої кухні - вона вміє обходитися малим, але при цьому виглядати і на смак бути абсолютно приголомшливою!

  • Просо - 200 грам
  • Вода - 2.5 склянки (або стільки ж овочевого бульйону)
  • Калі - 0.5 пучка
  • Сіль морська - 0.5 чайних ложки
  • Паприка копчена - 1 Чайна ложка
  • Перець червоний пластівцями - 1 Чайна ложка
  • Масло оливкове - 1 Чайна ложка
  • Часник - 2 зубчики
  • Кабачок - 0.5 штуки
овочеві тефтелі - фото крок 1
1. Промоем просо. Підсмажимо тепер подрібнений часник в оливковій олії протягом 30 секунд, а потім додамо червоний перець, kopčenuû перець, сіль, і просо. Обсмажити, постійно помішуючи, пару хвилин, а потім заливаємо водою. Після того, як ця суміш закипить, варимо протягом 17 хвилин, періодично помішуючи.
овочеві тефтелі - фото крок 2
2. Поки готується основа, измельчим кабачок і капусту калі. Все це домішали в кашу і зробимо ось таку суміш. Тепер протушкувати ще 10 хвилин на маленькому вогні, а потім нехай постоїть під кришкою ще 10 хвилин. Просо має остаточно розм'якшити.
овочеві тефтелі - фото крок 3
3. І ось тепер вручну ліпимо тефтелі і обсмажити їх на рослинній олії з двох сторін. Нам потрібно отримати легку корочку.
овочеві тефтелі - фото крок 4
4. Готово! Такі тефтелі можна подавати як самостійне блюдо з салатами і соусами. Смачного!

Схожі рецепти