Ледачі голубці овочеві
(покроковий рецепт з фото)
Безліч страв з м'ясом і фаршем можна переробити в пісні. Особливо приємно, коли це можна зробити з улюбленими рецептами, просто подстроив їх під обставини. Я описала саме такий випадок.
З мого рецепту ви можете дізнатися про те, як приготувати ліниві голубці овочеві. Знайоме усім і дуже просте гаряче блюдо не відніме у вас багато часу. Все стоїть лише нашаткувати, а потім відправити в мультиварку. Виходить дуже ситно! Якщо не можете без м'яса, то просто додайте фарш.
- Мал - 100 грам
- Вода - 2 склянки
- Лавровий лист - 1 штука
- Морква - 0, 5 штуки
- Білокачанна капуста - 300 грам
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Масло - 300 грам
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
Нарізані маслюки обсмажте в мультиварці з маслом протягом 10 хвилин.
До грибів додайте очищені і нарізані цибулю з морквою. Готуйте в режимі "жарка" ще 5 хвилин, заздалегідь перемішавши інгредієнти.
Потім в чашу мультиварки додайте томатну пасту. Перемішайте.
Промийте рис. Розподіліть його по інших інгредієнтів в чаші.
Промийте і тонко наріжте капусту. Додайте її до решти продуктів. Всипте сіль, лавровий лист і цукор. Влийте воду.
Поставте режим "гасіння" з 40 хвилин. Смачного!