Овочеві чіпси
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам рецепт овочевих чіпсів, якими можна смачно похрумтіти під час перегляду фільму. Чіпси з буряка, кабачка і моркви мають цікавий смак і нітрохи не поступаються традиційним.
Овочеві чіпси так само можна приготувати в духовці за 30-45 хвилин при температурі 120-130 градусів. Всі спеції - за смаком. А детальніше, як приготувати овочеві чіпси, я розповім нижче.
- Кабачок - 1 штука
- Морква - 1-2 штук
- Картопля - 1 штука
- Буряк - 1-2 штук
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Сухий часник - За смаком
- Харчові дріжджі - 1 Ст. Ложка

Підготуйте всі інгредієнти.

Очистіть картопля і морква від шкірки. Овочечистка наріжте на тонкі скибочки кабачок, морквину і картоплю.

Полийте овочі рослинним маслом, додайте спеції за смаком і перемішайте. Розкладіть їх тонким шаром на деко.

Аналогічно поступите з буряком. Її необхідно сушити в окремому лотку, щоб вона не фарбувала інші чіпси. Сушіть все разом приблизно 8 годин при температурі 50 градусів.

Овочеві чіпси готові, смачного!