Овочеве рагу зі шпинатом
(покроковий рецепт з фото)
Я готую овочеве рагу зі шпинатом за особливим рецептом моєї мами. Додаю туди сир фета, цукіні і інші овочі. Спробуйте, дуже смачно.
Овочеве рагу зі шпинатом можна використовувати як гарнір до м'яса або риби. Але воно чудово і як самостійне блюдо! Подайте його гостям або готуйте для сім'ї. До речі, овочеве рагу зі шпинатом відмінно підходить для тих, хто стежить за фігурою. Заздалегідь бажаю вам приємного апетиту.
- Cukini - 200 грам(1-2 штуки)
- Листя шпинату - 20 штук
- Морква - 1 штука
- Червоний перець - 1 штука
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Кунжутну олію - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Сир фета - 100 грам
Почистіть моркву. Наріжте її тонкими соломками.
Наріжте невеликими шматочками цукіні.
І дрібно наріжте червоний перець. Вилийте в сковороду оливкове масло і викладіть туди овочі.
Додайте шпинат. Вилийте до овочів кунжутне масло. Все добре перемішайте.
Довго не мучте шпинат. Тільки він пом'якшиться, висипте в сковороду, нарізаний кубиками, сир фета.
Сир фета повинен покритися скоринкою. Шпинат завжди відмінно поєднується з цим сиром! Овочеве рагу зі шпинатом вийде приголомшливим; )