Овочеве рагу з помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Рагу - універсальне овочеве блюдо, яке одночасно є ситним і корисним. Дивіться, як приготувати овочеве рагу з помідорами. Квасоля зробить блюдо ситніше, а томат - соковитіше і ароматні.
За рахунок того, що ми використовуємо консервовану квасолю, блюдо готується дуже швидко. Але якщо брати квасоля суху, то її краще замочити на ніч, а потім відварити практично до готовності перш, ніж братися за гасіння.
Консервовані помідори можна замінити свіжими, якщо зняти з них шкірку і дрібно нарізати.
- Квасоля біла консервована - 1 штука (банку (близько 300 г))
- Томати консервовані - 400 грам (або свіжі без шкірки)
- Лук червоний - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Перець болгарський - 1 штука
- Перець мелений - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Петрушка або кінза - 1 пучок
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Морква і болгарський перець миємо й подрібнюємо, також подрібнюємо цибулину.
У казанку розігріваємо олію і відправляємо туди моркву, перець, цибуля і промиту петрушку або кинзу. Тушкуємо все, поки овочі не стануть м'якше.
Тепер відправляємо туди консервовані томати і квасолю, солимо, перчимо і тушкуємо все хвилин 20.
Наприкінці я додала в блюдо залишилися від вечері макарони і протушкувати все ще 3 хвилини.
Подаючи блюдо, я присипала його тертим сиром. Смачного.