Рецепт Овочеве рагу з помідорами фото

Овочеве рагу з помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля, Помідор, Морква
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Рагу - універсальне овочеве блюдо, яке одночасно є ситним і корисним. Дивіться, як приготувати овочеве рагу з помідорами. Квасоля зробить блюдо ситніше, а томат - соковитіше і ароматні.

За рахунок того, що ми використовуємо консервовану квасолю, блюдо готується дуже швидко. Але якщо брати квасоля суху, то її краще замочити на ніч, а потім відварити практично до готовності перш, ніж братися за гасіння.

Консервовані помідори можна замінити свіжими, якщо зняти з них шкірку і дрібно нарізати.

  • Квасоля біла консервована - 1 штука (банку (близько 300 г))
  • Томати консервовані - 400 грам (або свіжі без шкірки)
  • Лук червоний - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Перець мелений - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Петрушка або кінза - 1 пучок
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
овочеве рагу з помідорами - фото крок 1
Морква і болгарський перець миємо й подрібнюємо, також подрібнюємо цибулину.
овочеве рагу з помідорами - фото крок 2
У казанку розігріваємо олію і відправляємо туди моркву, перець, цибуля і промиту петрушку або кинзу. Тушкуємо все, поки овочі не стануть м'якше.
овочеве рагу з помідорами - фото крок 3
Тепер відправляємо туди консервовані томати і квасолю, солимо, перчимо і тушкуємо все хвилин 20.
овочеве рагу з помідорами - фото крок 4
Наприкінці я додала в блюдо залишилися від вечері макарони і протушкувати все ще 3 хвилини.
овочеве рагу з помідорами - фото крок 5
Подаючи блюдо, я присипала його тертим сиром. Смачного.

Схожі рецепти