Овочеве рагу з печерицями
(покроковий рецепт з фото)
Кінець літа - найкращий час для кулінарних шедеврів з овочів. Сьогодні я хочу поділитися рецептом, як приготувати овочеве рагу з печерицями. З ним ви зможете урізноманітнити звичне меню.
Овочеве рагу виходить не тільки смачним, але і ситним. Завдяки додаванню печериць і розмарину, звичне блюдо набуває нового пікантний смак. Члени сім'ї по достоїнству оцінять ваші старання і вже через пару днів попросять приготувати таке диво знову.
- Картопля - 4 штуки
- Морква - 4 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Печериці - 250 грам
- Помідори - 2 штуки
- Масло postnoe - 2 Ст. Ложки
- Розмарин - 0, 3 чайних ложки
Чистимо і ріжемо овочі. Картоплю і моркву - великими скибочками, цибуля - півкільцями, гриби - уздовж на 4 частини, томати - кубиками.
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом, обсмажуємо цибулю до золотистого відтінку.
Наступний овоч, який відправляється в сковорідку, це морква, а через 5 хвилин - картопля.
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом, обсмажуємо цибулю до золотистого відтінку.
Наступний овоч, який відправляється в сковорідку, це морква, а через 5 хвилин - картопля.
Накриваємо сковороду кришкою, додаємо трохи води, тушкуємо протягом 5-7 хвилин, іноді помішуючи. В кінці цього етапу додаємо сіль і перець.
Перевіряємо готовність картоплі. Якщо скибочки вже стали м'якими, пора викладати печериці. Знову чекаємо 5 хвилин.
В останню чергу кладемо в сковороду помідори. Рідина з томатів зробить все інгредієнти ніжними і соковитими.
Через п'ять хвилин знімаємо рагу з вогню, посипаємо розмарином і зеленню.
Отримуємо приголомшливе ароматне блюдо!