Рецепт Овочеве рагу з печерицями фото

Овочеве рагу з печерицями
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби, Печериці
Вегетаріанське харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Рагу

Кінець літа - найкращий час для кулінарних шедеврів з овочів. Сьогодні я хочу поділитися рецептом, як приготувати овочеве рагу з печерицями. З ним ви зможете урізноманітнити звичне меню.

Овочеве рагу виходить не тільки смачним, але і ситним. Завдяки додаванню печериць і розмарину, звичне блюдо набуває нового пікантний смак. Члени сім'ї по достоїнству оцінять ваші старання і вже через пару днів попросять приготувати таке диво знову.


  • Картопля - 4 штуки
  • Морква - 4 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Печериці - 250 грам
  • Помідори - 2 штуки
  • Масло postnoe - 2 Ст. Ложки
  • Розмарин - 0, 3 чайних ложки
овочеве рагу з печерицями - фото крок 1
Чистимо і ріжемо овочі. Картоплю і моркву - великими скибочками, цибуля - півкільцями, гриби - уздовж на 4 частини, томати - кубиками.
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом, обсмажуємо цибулю до золотистого відтінку.
Наступний овоч, який відправляється в сковорідку, це морква, а через 5 хвилин - картопля.
овочеве рагу з печерицями - фото крок 2
Накриваємо сковороду кришкою, додаємо трохи води, тушкуємо протягом 5-7 хвилин, іноді помішуючи. В кінці цього етапу додаємо сіль і перець.

Перевіряємо готовність картоплі. Якщо скибочки вже стали м'якими, пора викладати печериці. Знову чекаємо 5 хвилин.

овочеве рагу з печерицями - фото крок 3
В останню чергу кладемо в сковороду помідори. Рідина з томатів зробить все інгредієнти ніжними і соковитими.
овочеве рагу з печерицями - фото крок 4
Через п'ять хвилин знімаємо рагу з вогню, посипаємо розмарином і зеленню.

Отримуємо приголомшливе ароматне блюдо!

Схожі рецепти